Η αποκάλυψη για το Game of Thrones και το φινάλε του που θα άλλαζε όλη τη σειρά

Ένας από τους ηθοποιούς του GoT εκπλήσσει όλους τους fans.

To Game of Thrones ήταν για πολλά χρόνια η απόλυτη σειρά. Αυτή, που ακόμα κι όταν δεν πρόβαλλε επεισόδια, είχε καταφέρει να κάνει όλους τους fans της να τη συζητάνε μήνες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της εκάστοτε σεζόν. Όλοι έκαναν σενάρια για τη συνέχεια της ιστορίας και για τον τρόπο με τον οποίο αυτή μπορεί να τελειώσει, πολλά από τα οποία ήταν τόσο πετυχημένα που ευχόσουν να γίνουν πραγματικότητα.

Εν τέλει, η παραγωγή αποφάσισε να μας δώσει μία 8η και τελευταία σεζόν που δεν είχε καμιά σχέση με τις επικές προηγούμενες που προηγήθηκαν. Οι χαρακτήρες δεν είχαν καμία ανάπτυξη και η κατάληξή τους δεν είχε καμία σχέση με το βάθος, στο οποίο μας είχαν συνηθίσει. Ήταν λες και ξαφνικά άλλαξε η ομάδα που βρισκόταν πίσω από το GoT ή το λιγότερο -και χειρότερο- να βιάστηκαν να λήξουν τη σειρά, χωρώντας ο,τι μπορούσαν μέσα σε αυτά τα έξι επεισόδια, απλά και μόνο επειδή είχαν θέσει μία συγκεκριμένη σεζόν για φινάλε.




Οι λάτρεις της σειράς, που μέχρι τότε την αποθέωναν και της έδιναν τον τίτλο της καλύτερης παραγωγής που έχει περάσει ποτέ από την τηλεόραση, άρχισαν να στρέφονται κατά των δύο μεγάλων ονομάτων πίσω από αυτήν, των δημιουργών David Benioff και DB Weiss. Το τελευταίο, δε, επεισόδιο έφτασε να έχει αυτήν τη στιγμή 4,1 στη βαθμολογία του iMDb, αποτυπώνοντας χαρακτηριστικά τη μεγάλη απογοήτευση του κόσμου.

Έξι μήνες μετά την επική ήττα που ένιωσε όλος ο πλανήτης, ο Kristofer Hivju, που υποδύθηκε τον Tormund Giantsbane, έκανε μία αποκάλυψη που θα άλλαζε όλη τη σειρά.

Διάβασέ τη στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα hobbies που θα σε βοηθήσουν να μετατρέπεις την κάθε μέρα σε μία White Day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved