Θα φανταζόσουν ποτέ ότι υπάρχει τέτοιο προφίλ στο Instagram ή «You don’t give a seat»;

Τι εννοείς ότι η θέση που κάθομαι θέλει να με κάνει follow;

Αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα και δεν μπορεί κάτι να ξεπεράσει τις προσδοκίες σου ή αντίστοιχα την φαντασία σου, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο. Και γιατί αυτό; Γιατί θα σου συστήσουμε ένα Instagram account που όμοιό του, σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί.

Δεν έχει σημασία τι βλέπεις, αλλά πώς το βλέπεις. Είναι σαν αυτό που λένε «δώσε-βάλε ψυχή σε ό,τι κάνεις» και μάλλον ο δημιουργός του «I don't give a seat» κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του.
Πρόκειται για τον Julien Potart που θα σε κάνει, αν όχι να λατρέψεις τις μετακινήσεις σου με μετρό, ηλεκτρικό και λεωφορείο, τουλάχιστον να τις δεις με... άλλο μάτι.

https://www.instagram.com/p/Bp9EbDBFJWS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Πριν κάτσεις στο κάθισμά σου, αρχικά νιώσε λίγες τύψεις που θα κάτσεις σε μια ψυχούλα και στην συνέχεια βγάλε μια φωτογραφία. Πρώτον, νιώσε τύψεις γιατί ο Julien έδωσε ψυχή σε αυτά τα περίεργα καθίσματα και τους δημιούργησε ένα Instagram account και δεύτερον μπορείς να τον βοηθήσεις να διευρύνει την συλλογή καθισμάτων του.

https://www.instagram.com/p/ByUhpFjCv7U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Σκοπός του είναι να κάνει τις μετακινήσεις σου πιο διασκεδαστικές, να δώσει νόημα σε κάτι που καθημερινά κοιτάς, αλλά δεν…«βλέπεις». Επίσης, έπειτα από μια προσωπική του έρευνα-που αποκάλυψε στο Observer-διαπίστωσε ότι τα περισσότερα καθίσματα είναι μπλε και αυτό γιατί το μπλε χρώμα διώχνει τις ανασφάλειες των αγχωμένων επιβατών με αποτέλεσμα να τους ηρεμεί. Επίσης ψάχνει τις διαφορές από κάθισμα σε κάθισμα και θέλει να βρει τι θέλει κάθε χώρα να εκφράσει μέσα από τα υφάσματα αυτά. Κάπως παράδοξος τρόπος να αντιληφθεί την κουλτούρα κάθε χώρας, αλλά τι να πει κανείς.

Έτσι μπήκε σε μια διαδικασία παρατήρησης των καθισμάτων και δημιούργησε την σελίδα αυτή.

https://www.instagram.com/p/BwUJvt7lGF5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Κάνε μια καλή πράξη σήμερα και βγάλε μια φωτογραφία το κάθισμα που θα συναντήσεις. Όπως λέει και ο Julien, seat happens, άρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το email στο προφίλ του Instagram «idontgiveaseat» και να του στείλεις την φωτογραφία που θα τραβήξεις. Μακροπρόθεσμος στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τα υφάσματα των καθισμάτων ή να κάνει μια έκθεση με τίτλο I Don't Give A Seat.

Julien είμαστε μαζί σου και θα σε βοηθήσουμε!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved