Ξέρεις γιατί δεν πρέπει να μοιράζεσαι ΠΟΤΕ τα ακουστικά σου

Τα ακουστικά σου είναι ένα από τα αντικείμενα που ΔΕΝ πρέπει να μοιράζεσαι ποτέ και με κανέναν.

Έχεις ακούσει τον «Χρυσό Κανόνα» που λέει ότι δεν πρέπει να μοιράζεσαι τα πολύ προσωπικά σου αντικείμενα, δηλαδή είδη υγιεινής όπως, ξυραφάκια, σφουγγάρια, πετσέτες, κραγιόν και ό,τι άλλο έχει να κάνει με την αποκλειστικά προσωπική χρήση;

Μέσα σε όλα αυτά τα αντικείμενα κατατάσσονται και τα ακουστικά σου. Ναι, ναι καλά διάβασες. Τα ακουστικά σου είναι για την δική σου και πολύ προσωπική σου χρήση και είναι κανόνας το να μην τα μοιράζεσαι.
Σε γενικά νέα να σου πούμε ότι, ό,τι έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα σου δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από κάποιον άλλον. Πόσο μάλλον τα ακουστικά σου που έρχονται σε επαφή, όχι απλά με το δέρμα σου αλλά τοποθετούνται στο εσωτερικό των αυτιών σου.

Δεν θα θέλαμε να σε τρομοκρατήσουμε-προς θεού- αλλά καλό είναι να μην ξανά δώσεις τα ακουστικά σου σε κανέναν, διότι εκτός των ακουστικών που θα μοιραστείς, θα μοιραστείς και βακτήρια που καλύτερα να αποφύγεις.

iLuv Bubblegum IEP205 400 0809962
HNGHN
HBMN

Όταν εφαρμόζεις τα ακουστικά στα αυτιά σου, αυτά μαζεύουν το κερί που έχεις στα αυτιά σου και κατ’ επέκταση όταν τα βγάζεις και τα πετάς στην τσάντα σου ή στο τραπέζι όλα τα βακτήρια και τα μικρόβια θα κολλήσουν επάνω τους σαν να τα τραβάει μαγνήτης.

Σκέψου λοιπόν αυτός ο συνδυασμός κεριού- βακτηριδίων και μικροβίων πώς πολλαπλασιάζεται και εξαπλώνεται από …αυτί σε αυτί. Έστω ότι εσύ καθαρίζεις συχνά τα ακουστικά σου και είσαι σίγουρη για το πόσο καθαρά είναι. Είσαι σίγουρη πως τα ακουστικά που θα δανειστείς είναι εξίσου καθαρά; Η απάντηση είναι όχι και για να αποφύγεις δυσάρεστες μολύνσεις και λοιμώξεις από το πουθενά, μπορείς να αγοράσεις ακουστικά που θα χρησιμοποιείς εσύ και μόνον εσύ!

Δες τα καλύτερα ακουστικά της αγοράς που βρήκαμε για ‘σένα.


Ακουστικά iLuv Bubblegum


Sony MDRE9LPP.AE Pink


Samsung 3.5mm Pink

Sony overhead 400 1027142
CaptureGHN



Ακουστικά Κεφαλής Sony MDR ZX110P

Energy Sistem Headphones DJ2 Mic Black

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved