Γιατί η δεύτερη σεζόν του Haunting of Hill House θα γίνει η αγαπημένη σου σειρά το 2020

Η δήλωση που έκανε ο δημιουργός της σειράς θα σε κάνει να μην μπορείς να περιμένεις.

Τρόμος, ανατριχίλα κι ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος ήταν το τρίπτυχο που μας άφησε η θέαση της σειράς «The Haunting of Hill House». Όταν η παραγωγή έφτασε στις οθόνες μας κι αφότου παρακολουθήσαμε «παγωμένοι» τα δέκα επεισόδια της πρώτης σεζόν το 2018, μπορούσαμε εύκολα να καταλάβουμε ότι το Netflix αποφάσισε να χαρίσει στο κοινό μία σειρά που θα όριζε την κατηγορία του ψυχολογικού θρίλερ. Με την κλασική έννοια του όρου. Όχι με τις άνευ λόγου αιματοχυσίες και τα αναρίθμητα jump scares, αλλά με μία σαφώς επιβλητική ατμόσφαιρα, που είχε την ικανότητα να σε κάνει να οικειοποιείσαι την ψυχολογική φόρτιση των χαρακτήρων και να μετατρέπει τον ύπνο μετά από κάθε εξέλιξη σε ένα δύσκολο κατόρθωμα.




Ο δημιουργός της σειράς, Mike Flanagan, φρόντισε στην πρώτη σεζόν να μας γνωρίσει με την οικογένεια Crain. Ο Hugh (Henry Thomas) κι η Olivia (Carla Gugino) μετακόμισαν για το καλοκαίρι στο σπίτι των Hill μαζί με τα παιδιά τους. Η Nell, ο Luke, η Theodora, ο Steven κι η Shirley βρέθηκαν να πληρώνουν την επιλογή των γονιών τους να μείνουν στο στοιχειωμένο σπίτι για να το ανακαινίσουν, παρά τα ανεξήγητα κι ανατριχιαστικά συμβάντα που άρχισαν να συμβαίνουν από την πρώτη φορά που άνοιξαν την πόρτα. Το κόκκινο δωμάτιο έγινε για εκείνους μία φυλακή που προσαρμοζόταν σε αυτό που ήθελε ο καθένας να βιώσει ανά πάσα στιγμή. Μία ανάγκη, που για να καλύψουν, συνειδητά κι υποσυνείδητα επέστρεφαν ξανά και ξανά.

Με όλα τα παραπάνω, εύκολα κατατάσσουμε τη σειρά στις πιο creepy που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρό΄νια. Κι όσοι τη λατρεύουν για αυτό, μάλλον βρήκαν την επόμενη εμμονή τους για το 2020, αφού η δεύτερη σεζόν υπόσχεται κάτι που θα καθηλώσει τους θεατές.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες που ζητάς για τη συνέχεια της παραγωγής.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα hobbies που θα σε βοηθήσουν να μετατρέπεις την κάθε μέρα σε μία White Day!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved