«Τα κορίτσια της Νέας Υόρκης»: Το συναρπαστικό μυθιστόρημα σύντομα θα γίνει ταινία

Αντισυμβατικά κορίτσια, ευαίσθητοι σκηνοθέτες και άλλοι χαρακτήρες απαρτίζουν τον θεατρικό κόσμο της Νέας Υόρκης του '40.

Εδώ στο teenqueen αγαπάμε πολύ τα βιβλία και ακόμη περισσότερο τις ταινίες. Γι’ αυτό και ενθουσιαστήκαμε μόλις πληροφορηθήκαμε ότι το μυθιστόρημα της Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ «Τα κορίτσια της Νέας Υόρκης» (City of Girls) θα γίνει ταινία. Και έχουμε μεγάλη ανυπομονησία για την ημέρα που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

«Τα κορίτσια της Νέας Υόρκης» είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα γεμάτο γοητεία, σεξ και περιπέτεια, που τοποθετείται στον κόσμο του θεάτρου στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’40. Η ιστορία έχει ως εξής: Η 19χρονη Βίβιαν Μόρις μόλις έχει αποβληθεί από το Κολέγιο Βάσαρ. Οι εύποροι γονείς της τη στέλνουν στο Μανχάταν για να ζήσει με τη θεία της, η οποία έχει ένα παλιό, ετοιμόρροπο θέατρο στο κέντρο της πόλης. Εκεί η Βίβιαν θα αναδείξει το ταλέντο της στη ραπτική και θα εργαστεί ως ενδυματολόγος του θεάτρου. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια της θα αναδυθεί ένας εντελώς άγνωστος φαντασμαγορικός κόσμος: αντισυμβατικά κορίτσια που αναζητούν διασκέδαση και πίνουν το μεθυστικό κρασί της ζωής ως την τελευταία σταγόνα, ένας χαρισματικός πλέι μπόι ηθοποιός, μια μεγάλη κυρία του θεάτρου, ένας κυνικός συγγραφέας και ένας ευαίσθητος σκηνοθέτης. Στον κόσμο της Βίβιαν, όμως, θα έρθουν τα πάνω κάτω, όταν με ένα λάθος της θα ξεσπάσει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Τι ακριβώς έχει συμβεί και ποια απόφαση θα πάρει;

Αυτά και ακόμη περισσότερα θα δούμε σύντομα στους κινηματογράφους μιας και η Warner Bros. Pictures εξασφάλισε τα δικαιώματα μεταφοράς της ιστορίας στη μεγάλη οθόνη. Η πολυβραβευμένη παραγωγός της ταινίας, Sue Kroll, δήλωσε για «Τα Κορίτσια της Νέας Υόρκης»: «Η Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ δημιούργησε έναν πρωτότυπο, διασκεδαστικό και απίστευτο κόσμο με τολμηρούς χαρακτήρες, τόσο ζωηρά σκιαγραφημένους που πραγματικά αισθάνεσαι τις προσδοκίες, τη συγκίνηση και τη μαγεία τού να ζεις στη Νέα Υόρκη την εποχή εκείνη».

Το σενάριο θα γράψει η- υποψήφια για Εmmy- σεναριογράφος Michelle Ashford.

«Tα κορίτσια της Νέας Υόρκης» είναι το δεύτερο μυθιστόρημα της συγγραφέως που μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη μετά την τεράστια επιτυχία του Eat Pray Love, το 2010, με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved