Αν σταματήσεις αυτά τα 3 πράγματα, θα είσαι πιο ευτυχισμένη στη ζωή σου

Ακολούθησε αυτά τα tips και θα δεις τη διαφορά

Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είσαι πιο θετική και να μην βγάζεις αρνητισμό, όμως το τελευταίο διάστημα αυτό είναι κάπως δύσκολο για εσένα. Νιώθεις πολύ πεσμένη και πολύ πιο συχνά από όσο θα έπρεπε και δεν είσαι και πολύ σίγουρη πως γνωρίζεις τον λόγο. Εμείς όμως ίσως να έχουμε βρει το γιατί –τυχαίνει και σε εμάς βλέπεις- και έχουμε να σου πούμε πως αν θες να είσαι ευτυχισμένη πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αυτά τα τρία πράγματα.

Σταμάτα να προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους πάντες
Η σκληρή αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θα είσαι σε θέση να τους κάνεις όλους ευτυχισμένους και θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που δεν σε συμπαθούν. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείς. Και όταν προσποιείσαι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι μόνο για να εντυπωσιάσεις άλλους ανθρώπους τελικά καταλήγεις δυστυχισμένη. Επικεντρώσου στο να είσαι η καλύτερη εκδοχή σου, έτσι θα προσελκύσεις το σωστό είδος φίλων και ανθρώπων στη ζωή σου.

Δεν επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου
Σε ό,τι κάνεις βάζεις πάντα πρώτους τους άλλους και τελευταίο τον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι ένα κακό χαρακτηριστικό απαραίτητα, αλλά αν το κάνεις όλη την ώρα, μπορεί να είναι επιβλαβές. Πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και όχι, δεν είναι εγωιστικό. Κάνε ό, τι καλύτερο μπορείς για να βρίσκεσαι δίπλα στους φίλους και την οικογένειά σου όποτε είναι δυνατόν, αλλά πρέπει επίσης να αφιερώνεις χρόνο και σε σένα και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν, όπως να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να πας να κάνεις το αγαπημένο σου άθλημα ή απλά και μόνο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις.

Σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου
Εντάξει, μπορεί να αστειευόσουν, όταν γελώντας είπες τον εαυτό σου αγελάδα, καθώς έπινες ένα τεράστιο milkshake, στη βόλτα με τις φίλες σου ή όταν αποκάλεσες τον εαυτό σου αδέξιο και χαζό όταν σκόνταψες στις σκάλες. Λοιπόν, ακόμη και αν αστειεύεσαι με αυτό, το να υποτιμάς έτσι τον εαυτό σου, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στη διάθεση και την ψυχολογία σου, καθώς θα αρχίσεις να το πιστεύεις από ένα σημείο και μετά. Επιπλέον το να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, σε κάνει να δείχνεις και να νιώθεις ανασφαλής. Την επόμενη φορά λοιπόν, φρόντισε να μην το κάνεις αυτό ούτε για αστείο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved