Πώς θα μαζέψεις περισσότερα χρήματα από το χαρτζιλίκι σου, φέτος

Και κάπως έτσι θα αγοράσεις ό,τι θες μέσα σε χρόνο dt!

Η μέρα είναι συμφωνημένη. Όπως και το ποσό. Οι γονείς σου δίνουν κάποια χρήματα σε εβδομαδιαία βάση και εσύ προσπαθείς με αυτά τα χρήματα να τη βγάλεις όλο το μήνα. Τα βρίσκεις δύσκολα και από τις 15 του μήνα ζητάς από κολλητές, αδέρφια και γιαγιάδες. Story of your life και κάπως… βασανιστικό.

3 steps υπάρχουν για να σε βρουν τα Χριστούγεννα με περισσότερα χρήματα στο συρτάρι.

  • Πόσα χρήματα βάζεις στην άκρη; Αποφάσισε εξαρχής το ποσό που θα ρίχνεις κατευθείαν μέσα στο συρτάρι με το που παίρνεις το χαρτζιλίκι σου. Μην περιμένεις να αποταμιεύσεις στις 30 του μήνα γιατί αυτό δε θα γίνει ποτέ. ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕΕΕΕΕ
  • Ο χώρος, ο απαράβατος: Ρίχνε τα λεφτά σου κάπου που δε θα μπορείς να τα πειράξεις μέχρι να πετύχεις το στόχο σου. Εγώ, για παράδειγμα, όσο παιδικό και αν σου ακούγεται, ακόμη και μετά τα 20 χρησιμοποιώ κουμπαρά που πρέπει να τον σπάσω για να πάρω από μέσα τα λεφτά. Αka δε με κλέβω τελικά ποτέ.
  • Την προσοχή σου στα ψιλά. Ό,τι έχεις στην τσέπη ή το πορτοφόλι σου του τύπου 10 cent, 20 cent, ακόμη και 2 cent, ρίχνε τα μέσα στον ‘’κουμπαρά’’ σου γιατί έτσι θα μαζέψεις λεφτά από το πουθενά. Και δε θα τα φας σε τσίχλες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved