Stalker Alert! Η δεύτερη σεζόν του You έρχεται πολύ πιο γρήγορα απ' όσο νόμιζες

Ο Joe Goldberg επιστρέφει κι ο Penn Badgley ξαναγίνεται ο διάσημος stalker

To You ήταν κατά γενική ομολογία μία από τις καλύτερες σειρές που έφτασαν στο Netflix. Ο Joe Goldberg (Penn Badgley) έδωσε μαθήματα stalking στους stalkers, μη αφήνοντας λεπτό την Beck σε ησυχία και δείχνοντας στους θεατές πόσο ατελείωτα creepy μπορεί να είναι κάποιος με την κοπέλα που θέλει. Κι αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν μετά από πολλά #cringe, δολοφονίες και τον Joe τελικά να εξασφαλίζει ότι η Beck δε θα είναι με κανέναν άλλο με τον μόνο τρόπο που μπορούσε να σκεφτεί το διαστροφικό του μυαλό, το Netflix ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν.

Η συνέχεια της ιστορίας για ευνόητους λόγους δε θα περιλαμβάνει την Beck και θα στηρίζεται, χωρίς να είναι πιστή μεταφορά, στο sequel του πρώτου βιβλίου της Caroline Kepnes, Hidden Bodies. Ο Joe θα μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στο Los Angeles και σύμφωνα με την παραγωγό Sera Gamble και τη συνέντευξή της στο Αμερικανικό Cosmopolitan:

«Θα πάμε στη νωρίτερη ζωή του Joe στη δεύτερη σεζόν και φυσικά θέλουμε να μάθουμε περισσότερα γύρω από ολόκληρη τη ζωή του»

via GIPHY


Μάλιστα, η Gamble είπε ότι ο Joe δεν είναι αιμοσταγής δολοφόνος, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πού ακριβώς το βασίζει. Ναι, δεν είναι ότι βγαίνει στον δρόμο κι αρχίζει να αφαιρεί ζωές, όμως το γεγονός ότι στο μυαλό του οι κινήσεις του είναι δικαιολογημένες δεν τον κάνει λιγότερο δολοφόνο. Παρά ταύτα, η παραγωγός δήλωσε σχετικά:

«Δε θέλει να σκοτώσει κάποιον ποτέ ξανά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα στη δεύτερη σεζόν θα καταλήξει να σκοτώσει κάποιον»

«Είναι απίστευτα πληγωμένος μετά την Beck κι εκείνον κι επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος έρχεται αφότου έχει δει την πρώτη σεζόν κι έχει ερωτευτεί την Elisabeth Lail (Beck)»

«Νομίζω ότι θα ήταν χαζό απλά να βάλουμε κάποιον μέσα. Πρώτη σεζόν, φτιάχνουμε μία ιστορία που να την παίρνει σοβαρά υπόψιν… Ο Joe είναι πολύ αντικρουόμενος με τα όσα έγιναν στην πρώτη σεζόν»

Όσο για την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν, αυτή δε θα αργήσει και, συγκεκριμένα, θα γίνει μέσα στο 2019.

Δες το βίντεο και την gallery που ακολουθεί για την ακριβή ημερομηνία.

https://www.instagram.com/p/B4vHIdwB2PL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε επίσης: Everyday challenge: Ανακάλυψε επτά διαφορετικά trends σε μία μόλις εβδομάδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved