Stranger Things: Οι σεναριογράφοι έκαναν μια απίστευτη αποκάλυψη για την τέταρτη σεζόν

Και το καστ της σειράς γιόρτασε την 6η Νοεμβρίου με τον δικό του τρόπο, ως Stranger Things Day.

Στις αρχές Οκτωβρίου σε είχαμε ενημερώσει ότι τελικά θα υπάρξει τέταρτη σεζόν στην αγαπημένη σειρά Stranger Things και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει το επίσημο τρέιλερ. Η σειρά θα επιστρέψει με κάποιες αλλαγές και όλοι οι fans ανυπομονούν για το πρώτο επεισόδιο.

Οι σεναριογράφοι της σειράς έκαναν μια αποκάλυψη στο Twitter που πραγματικά δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους θαυμαστές. Οι συγγραφείς δημοσίευσαν μία φωτογραφία αποκαλύπτοντας τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου της τέταρτης σεζόν, ο οποίος είναι «The Hellfire Club». Μάλιστα, το tweet έλεγε «προς αναζήτηση νέων μελών, είστε μέσα;». Οι δημιουργοί της σειράς αρκέστηκαν μόνο σε αυτήν την πληροφορία χωρίς να αποκαλύψουν τίποτε άλλο. Φυσικά, οι fans έδειξαν φανερά την αγάπη τους για τη σειρά με πολυάριθμα tweets.

Όλα αυτά έγιναν στις 6 Νοεμβρίου, που από την πρώτη σεζόν θεωρείται η Stranger Things Day, μιας και εκείνη την ημέρα ο Will Byers (Noah Schnapp) εξαφανίστηκε στο Upside Down.

Και φυσικά πολλοί από τους ηθοποιούς της σειράς έσπευσαν με πολλά μηνύματά τους να γιορτάσουν τη συγκεκριμένη μέρα. Δες στην παρακάτω gallery όσα είπαν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved