Πέντε φορές που ο Alfie Solomons ήταν ο πραγματικός Peaky Blinder

Ο Alfie κι οι επικές του ατάκες έχουν γράψει ιστορία στη σειρά

Αν είσαι λάτρης των Peaky Blinders, ξέρεις ήδη ότι η σειρά είναι φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο που δε γίνεται να μην έχεις ξεχωρίσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια τον αγαπημένο σου πρωταγωνιστή. Οι ρόλοι τους έχουν επιλεγεί με πολύ συγκεκριμένο σκεπτικό, ώστε να καλύπτουν κάθε τύπο χαρακτήρα. Ο Tommy Shelby, για παράδειγμα, είναι ο φαινομενικά πιο σκληρός, που πάντα σκέφτεται για όλη την οικογένεια και είναι ψύχραιμος για να καταστρώσει κάποιο σχέδιο όταν οι υπόλοιποι βρίσκονται σε πανικό.

Ο Arthur, από την άλλη, είναι ο πιο συναισθηματικά ασταθής που με την πρώτη ευκαιρία θα το ρίξει στο ποτό, στην προσπάθειά του να ελέγξει τα συναισθήματά του που τον πνίγουν. Ενώ η Polly Gray αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων που λειτουργεί σαν βράχος σε κάθε επίπεδο, είτε συμβουλευτικό είτε συναισθηματικό.


via GIPHY


Αυτός, όμως, που, αν και δε συγκαταλέγεται στους πιο βασικούς χαρακτήρες, έχει καταφέρει να γίνει ο αγαπημένος πολλών θεατών της σειράς είναι ο Alfie Solomons. Ο αρχηγός της Εβραϊκής συμμορίας διακρίνεται για την απρόβλεπτη προσωπικότητά του, αλλά κυρίως για τους ευφυείς και προσεκτικά υπολογισμένους χειρισμούς του όσον αφορά στις επιχειρήσεις του. Ξέρει πολύ καλά πώς να διαπραγματεύεται με κάθε είδους αντίπαλο δέος, δε συνηθίζει να δείχνει ότι φοβάται κι από το στόμα του έχουν ειπωθεί μερικές από τις πιο έξυπνες και εύστοχες ατάκες που έχουμε ακούσει κατά τη διάρκεια όλων των σεζόν.

Γι’ αυτό, λοιπόν, μαζέψαμε πέντε επικές σκηνές, όπου ο Alfie απέδειξε ότι εύκολα μπορεί να επισκιάσει κάθε πραγματικό Blinder. Γιατί, ναι, τον αγαπάμε και δεν το κρύβουμε.

1. Όταν γνώρισε τον Thomas Shelby και τον ξενάγησε like a boss στον «φούρνο» του.



2. Όταν είχε το meeting με τον Sabini για να αλλάξει στρατόπεδο... Ξανά.




3. Όταν έγινε ο άνθρωπος που φώναξε στον Tommy -κι έζησε για να το θυμάται.




4. Όταν ο Aberama Gold ρώτησε τον Tommy ποιος είναι ο Alfie κι εκείνος του απάντησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.




5. Όταν συναντήθηκε με τον Luca Changretta για να προδώσει τον «πολύ καλό του φίλο».




Διάβασε επίσης: Αυτά τα tips θα δώσουν boost στην αυτοπεποίθησή σου τις μέρες της περιόδου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved