Δε φαντάζεσαι με τίποτα τι μπορεί να προκαλέσουν οι selfies στο δέρμα σου

«Οι selfies βλάπτουν σοβαρά εσάς και τους γύρω σας».

Αν κάνεις μια βόλτα σε κάθε διαδικτυακό προφίλ-κοριτσιών και αγοριών- θα βρεις απεριόριστες selfies. Είτε μόνες, είτε με παρέα, θα βγάλουμε αρκετές φωτογραφίες με αυτήν την θαυματουργή εσωτερική κάμερα, που μας προσφέρει τη δυνατότητα να απαθανατίσουμε το είδωλό μας, χωρίς τη βοήθεια τρίτων.

Και ας μην κρυβόμαστε, έχουμε όλοι γίνει εξπέρ στις selfies, με τεχνάσματα, επινοώντας βοηθητικούς τρόπους για το ιδανικό κλικ, μέχρι και τα «selfοκόνταρα» που σίγουρα έχεις ή είχες κάποια στιγμή στην τσάντα σου. Ας μην επεκταθούμε και στις διάφορες γκριμάτσες που ΜΟΝΟ σε selfie φωτογραφίες (βλ. duck face) αρμόζουν.

Αυτές οι φωτογραφίες μάς έχουν λύσει τα χέρια έτσι; Πρακτικές, εύκολες, και στιλάτες!

Τι θα έλεγες όμως αν σου λέγαμε πως τα δεδομένα αλλάζουν για τους λάτρεις των selfies; Και ναι, θα σε ταρακουνήσουμε με αυτήν την νέα είδηση και ίσως μειώσεις ραγδαία τις selfies. Για το δικό σου καλό!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η οθόνη του κινητού σου κρύβει παγίδες, λόγω της υπεριώδης ακτινοβολίας (του μπλε φωτός)που ακτινοβολεί στο πρόσωπό σου. Εδώ που τα λέμε, κατά βάθος, αυτό είναι κάτι που γνώριζες και πριν σου το πούμε εμείς, πριν καν σου το πουν οι ειδικοί.

Το μπλε φως, βέβαια, δεν είναι κάτι επιβλαβές σε κάθε του μορφή, αν σκεφτείς ότι είναι αυτό που μας ξυπνάει το πρωί, όντας στις πρώτες ακτίνες του ήλιου. Οι ανάλογες συνθήκες είναι αυτές που μπορούν να το καταστήσουν βλαβερό, όπως όταν περνάει μέσα από την ακτινοβολία του κινητού.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, οι Selfies μπορούν να καταστρέψουν το δέρμα σου, με αποτέλεσμα να εμφανίσεις ρυτίδες εξαιτίας αυτών, πριν την ώρα σου.
Υ.γ Μεγάλη προσοχή κορίτσια δεν είμαστε για τέτοια πράγματα τώρα!

Στην gallery θα βρεις τι μπορεί να συμβεί στο δέρμα σου από το μπλε φως της οθόνης του κινητού σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved