Το νέο τρέιλερ του Witcher είναι εδώ κι ο Geralt κοντεύει να «ρίξει» το YouTube

Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνονται κι ο Henry Cavill δείχνει γιατί κέρδισε τον ρόλο

Πριν από μόλις μερικούς μήνες έφτασαν τα νέα για την τηλεοπτική μεταφορά ενός από τα πιο εικονικά video games που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, του Witcher. Η πολλά υποσχόμενη παραγωγή του Netflix ξεσήκωσε όλους τους λάτρεις της κονσόλας και τους δημιούργησε τέτοιες φιλοδοξίες, που, αν μπορέσουν τα εκπληρωθούν, θα μιλάμε για μία σειρά που θα μπορεί να συναγωνιστεί ακόμα και το αποτέλεσμα του Game of Thrones.

Για να μην προτρέχουμε, βέβαια, θα περιμένουμε να κυκλοφορήσουν τα επεισόδια, ώστε να μπορούμε να έχουμε μία ολοκληρωμένη άποψη. Μέχρι τότε και για να μπούμε στο κλίμα, η πλατφόρμα δημοσίευσε το νέο τρέιλερ της επερχόμενης σειράς κι ο Henry Cavill αποδεικνύει για άλλη μία φορά γιατί αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον Geralt. Το ίδιο το τρέιλερ ξεπέρασε τις ένα εκατομμύριο προβολές μέσα στις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του.




Το νέο κλιπ ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που ήθελαν το story του Andrzej Sapkowski να έρχεται στη μικρή οθόνη στο τέλος του 2019. Συγκεκριμένα, η παραγωγή θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Δεκεμβρίου.

Το σε τι βαθμό η σειρά θα βασίζεται στα video games δεν το ξέρουμε προς το παρόν με ακρίβεια, όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα της παραγωγού και σεναριογράφου Lauren Schmidt Hissrich, πρέπει να ετοιμαστούμε για αρκετές αποκλίσεις.

«Εκείνοι πήγαν προς μία κατεύθυνση, εμείς πηγαίνουμε σε άλλη. Προσπαθούμε να κρατήσουμε κρυφό το τι κάνουμε στην πρώτη σεζόν»

Λίγα λόγια για τον Geralt of Rivia

Ο Geralt of Rivia είναι γιος της μάγισσας Visenna και, κατά πάσα πιθανότητα, του πολεμιστή Korin. Κατά τη διάρκεια της Trial of the Grasses -μίας εξαιρετικά επίπονης δοκιμασίας στην οποία υποβαλλόταν όλο το next gen των witchers κι από την οποία μόνο τρεις στους δέκα επιβίωναν- ο Geralt έδειξε ασυνήθιστη αντοχή κι έτσι πέρασε από ακόμα περισσότερες δοκιμασίες. Αυτές ήταν που του έδωσαν το άσπρο χρώμα στα μαλλιά και υπερφυσικές δυνάμεις -δύναμη, αντοχή, ταχύτητα, κ.α.- και, κάπως έτσι, έγινε ο witcher που ξέρουμε σήμερα, δηλαδή ένας πανίσχυρος κυνηγός τεράτων. H Yennefer είναι ο έρωτας της ζωής του, αλλά κι αυτό που τον εξελίσσει και τον ωριμάζει σαν χαρακτήρα.

Διάβασε επίσης: Τα dating trends που πρέπει να προσέχεις EveryDay αυτή τη σεζόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved