Δε φαντάζεσαι γιατί η Greta Thunberg αρνήθηκε να παραλάβει βραβείο για τις δράσεις της

Η Greta θεωρεί περιττά και ανούσια τα βραβεία σε αυτή τη φάση.

Η Greta Thunberg είναι η 16χρονη Σουηδέζα ακτιβίστρια, η οποία μάχεται για την κλιματική αλλαγή και πρωτοστατεί σε όλες τις δράσεις. Πρόσφατα, η ίδια κλήθηκε από το Σκανδιναβικό Συμβούλιο να παραλάβει ένα βραβείο για τον αγώνα που δίνει για το περιβάλλον. Ωστόσο, η 16χρονη κοπέλα αρνήθηκε το συγκεκριμένο βραβείο και εξήγησε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί ούτε αυτό, αλλά ούτε και το ποσό των 52.000 δολαρίων που της αναλογούν.

Η Greta δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο εξηγώντας ακριβώς το λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να παραλάβει ένα τόσο τιμητικό βραβείο. «Έχω αποφασίσει να αρνηθώ το βραβείο», έγραψε στο post της. «Αυτή τη στιγμή ταξιδεύω στην Καλιφόρνια και επομένως δεν μπορώ να παρευρεθώ στη βράβευση. Θέλω να ευχαριστήσω το Σκανδιναβικό Συμβούλιο γι’ αυτό το βραβείο. Είναι τεράστια τιμή».

Ο βασικός λόγος άρνησης του βραβείου δεν είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Κάτι άλλο έχει στο μυαλό της η Thunberg και θα το μάθεις στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved