Riverdale: Τελικά ο Jughead είναι νεκρός;

Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι το Riverdale θα «εξαφανίσει» έναν από τους βασικούς ήρωές του.

Όσες φορές και να προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι είναι αλήθεια, ποτέ δε θα πιστέψουμε ότι το Riverdale θα σκοτώσει έναν από τους βασικούς ήρωές του. Τι σημαίνει αυτό;

Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν ξέρουμε ότι κάτι κακό συνέβη στον Jug. Και στο trailer της νέας σεζόν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε ήταν η προσπάθεια να τον βρουν!

Παρά το γεγονός ότι το χτεσινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε με τον Jughead να βρίσκεται σε ένα τραπέζι αυτοψίας και να φαίνεται ότι είναι νεκρός, εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Jug δε ζει πια. Βέβαια, το Riverdale κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μας κάνει να νομίζουμε ότι ο Jughead πεθαίνει και δεν μπορούμε παρά να έχουμε μια κάποια περιέργεια.

Το χτεσινό επεισόδιο συνέχισε να μας λέει την ιστορία του Jug και την είσοδό του στο Stonewall Prep, το νέο σχολείο του. Τέσσερις μαθητές και νέοι «φίλοι» του από το σχολείο κλείδωσαν τον Jug σε ένα φέρετρο και εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος. Όσο βρισκόταν εκεί μέσα, ο Jug σκεφτόταν διαρκώς την Betty και από αυτήν έπαιρνε δύναμη και ελπίδα. Ήξερε βαθιά μέσα του ότι μόνο εκείνη θα ψάξει να τον βρει.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε κάπως έκπληκτοι που μεταπηδήσαμε τόσο γρήγορα στο «θάνατο» του Jughead μετά από μερικά flashforwards που δείχνουν ότι λείπει, αλλά γι’ αυτό υποθέσαμε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από αυτήν την ιστορία. Είναι ψεύτικος ο Jughead; Ένας μυστικός δίδυμος; Μια ακολουθία ονείρων;

Όσον αφορά τα flash forwards, στην παρακάτω gallery θα μάθεις ό,τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την ιστορία του Jughead για αυτήν τη σεζόν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved