Τα σκαλιά του Joker έχουν γίνει παγκόσμιο φαινόμενο και μετατρέπουν τους fans σε Arthur Fleck

Τώρα όλοι μπορούν να αναπαραστήσουν την πιο εικονική σκηνή του Joker 

Από τη στιγμή που η παρουσίαση του Joker από τη σκηνοθετική ματιά του Todd Phillips έκανε το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους, κατάφερε να μαζέψει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του Joaquin Phoenix. Ο ηθοποιός ανατρίχιασε τους θεατές με σκηνές της ταινίας, πολλές από τις οποίες δεν ήταν καν γραμμένες στο σενάριο, αλλά αποτέλεσαν προϊόν αυτοσχεδιασμού του μεγαλείου του πρωταγωνιστή.

Τα σκαλιά του Joker αποτελούν μία από τις πιο εικονικές σκηνές του πρότζεκτ κι ένα σημείο, όπου ο Arthur Fleck είχε πια παραδοθεί στις σκέψεις του και ζούσε στη δική του πραγματικότητα. Η τοποθεσία, όπου συνέβη όλη αυτή η κορύφωση, δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί και να αποκαλυφθεί κι έτσι το Bronx έγινε το σημείο συνάντησης όλων των fans της παραγωγής, που καθημερινά το επισκέπτονται για να αναπαραστήσουν τον γιο της Penny Fleck.

https://www.instagram.com/p/B4QpK5MDXzv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B4QdImxIEyt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B4QPoICIwf7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπως έτσι, η Shakespeare Avenue έχει μετατραπεί στο νέο Instagram spot για χιλιάδες ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους δε διστάζουν μέχρι και να ντυθούν όπως ακριβώς ο Fleck για τις αναρτήσεις τους στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο. Το συγκεκριμένο κύμα γίνεται σε τέτοιον βαθμό που πλέον μέχρι και οι κάτοικοι παραπονιούνται και κάνουν εκκλήσεις να σταματήσουν να κατακλύζουν τα σκαλιά της γειτονιάς τους. Οι fans, πάντως, μέχρι στιγμής, φαίνονται απτόητοι.

https://www.instagram.com/p/B32JOOQn_bF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό που εξελίσσεται σε κάτι σαν challenge έχει εμπνεύσει ανθρώπους από όλον τον κόσμο κι επειδή δεν μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο original σημείο της ταινίας, βρίσκουν άλλες σκάλες που να μοιάζουν για να ξεδιπλώσουν τον Joker από μέσα τους.

https://www.instagram.com/p/B4P2ryDDBlq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B4RjWNEAtr3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/B4PxVL6hCy5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε επίσης: #WhiteDays: Πώς το λευκό έγινε το νέο μαύρο και γιατί αξίζει να το φοράς και εσύ EveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved