Game of Thrones: Η HBO ακύρωσε το prequel της σειράς αλλά μη βιαστείς να τα βάψεις μαύρα

Η ανακοίνωση της HBO φέρνει πολύ φωτιά και αίμα κατευθείαν από το Westeros

Όσο και να διαλαλούμε το πόσο η παραγωγή του Game of Thrones κατέστρεψε την τελευταία σεζόν, δεν μπορούμε να διαγράψουμε ότι η σειρά μας έχει δώσει μερικές από τις καλύτερες τηλεοπτικές στιγμές που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Μέχρι και την 7η σεζόν, τα επεισόδια του GOT ανήκαν στα καλύτερα ever, με τη βαθμολογία τους στο iMDb να μην μπορεί να πέσει εύκολα κάτω από 8,5. Ποιος να μας έλεγε ότι ο κύκλος της σειράς θα έκλεινε με ένα σοκαριστικό 4,2;

Σε κάθε περίπτωση, όποιος και να ήταν ο επίλογος και το μέγεθος του ξενερώματός μας, η αγάπη για το universe του George R. R. Martin δεν μπορεί να φύγει έτσι απλά, επειδή μερικοί άνθρωποι βιάστηκαν για ανεξήγητους λόγους να το λήξουν. Κι αυτό είναι που κατάλαβε η HBO, η οποία, πριν καλά-καλά μας δείξει τη Daenerys – Mad Queen και τις στάχτες του King’s Landing, είχε ήδη ανακοινώσει τη δημιουργία πολλών spin-offs.

Το πρώτο από αυτά θα διαδραματιζόταν στη Χρυσή Εποχή των Ηρώων και συγκεκριμένα 5.000 χρόνια πριν τα γεγονότα που είδαμε στο Game of Thrones. Βασική πρωταγωνίστρια γνωρίζαμε ότι θα είναι η Naomi Watts, ενώ, μάλιστα, είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα, που έδειχναν την ηθοποιό με τα ρούχα του χαρακτήρα της.




Το πρώτο επεισόδιο – πιλότος γυρίστηκε και, αφού προβλήθηκε για να πάρει το τελικό ok και να προχωρήσουν τη σειρά, τα νέα δεν ήταν αυτά που θέλαμε να ακούσουμε...

Τα γυρίσματα του πιλότου του prequel του Game of Thrones ολοκληρώθηκαν, το επεισόδιο πήρε την τελική του μορφή κι έγινε η απαραίτητη προβολή, ώστε να δοθεί το πράσινο φως για τη σειρά και τη συνέχεια των γυρισμάτων. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν καλά, αφού οι παραγωγοί δεν ικανοποιήθηκαν από το αποτέλεσμα που τους παρουσιάστηκε κι αποφάσισαν να ακυρώσουν τη σειρά. Έτσι, παρά τη μεγάλη αναμονή και εκτός απροόπτου το συγκεκριμένο πρότζεκτ δε θα βρεθεί στις οθόνες μας.

Τα καλά νέα είναι πως, πριν από λίγες ώρες, η HBO ανακοίνωσε επίσημα την έλευση του άλλου prequel που είχαμε ακούσει, αυτού που θα εστιάζει στον εμφύλιο μεταξύ των Targaryen και θα βασίζεται στο Fire and Blood του Martin. Θα βρίσκεται πολύ πιο κοντά χρονικά με το GOT που ξέρουμε -μόλις 300 χρόνια πριν-, οπότε το Westeros δε θα έχει θεμελιώδεις αλλαγές, σε αντίθεση με το πρώτο, που θα διαδραματιζόταν στη Valyria. Κι έτσι θα είναι πιο εύκολο για το κοινό να συνδεθεί με την ιστορία, κομμάτι της οποίας ήδη γνωρίζει.

Το όνομα που του έχει δοθεί είναι ο,τι καλύτερο έχουμε ακούσει σχετικά με τη σειρά τελεταυταία και προμηνύει όλη τη φωτιά και το αίμα που πρόκειται να καλωσορίσουμε στους δέκτες μας: House of the Dragon. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ξεκινάει με την άφιξη του Aegon Targaryen του Πρώτου στο Westeros και την κατάκτηση των έξι εκ των επτά βασιλείων με τη βοήθεια των συζύγων/αδερφών του.

via GIPHY

Σε αυτό ακόμα δεν έχει γίνει ούτε ο πιλότος, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες της Forbes, η HBO για τη νέα παραγωγή έχει ήδη ζητήσει 10 επεισόδια κι όχι μόνο ένα αρχικό, οπότε μάλλον το πιστεύει και το στηρίζει περισσότερο από το ναυαγημένο με τη Watts. Με τον Martin, βέβαια, να είναι ένας από τους δύο δημιουργούς του prequel στο πλευρό του παραγωγού και σεναριογράφου του Colony, Ryan Condal, δεν είναι κάτι που σε κάνει να απορείς.

Το έδαφος φαίνεται να είναι ήδη πολύ ζεστό γύρω από το πρότζεκτ, οπότε μένουμε συντονισμένοι για νεότερα πολύ σύντομα.

Διάβασε επίσης: #WhiteDays: Πώς το λευκό έγινε το νέο μαύρο και γιατί αξίζει να το φοράς και εσύ EveryDay

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved