Lord of the Rings: Διάσημος ηθοποιός του Game of Thrones γίνεται ο βασικός κακός της σειράς

Ο ηθοποιός που λάτρεψαν οι fans του GoT επανέρχεται δριμύτερος στη μικρή οθόνη

Έχει περάσει αρκετός καιρός πλέον από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για τη μεταφορά του θρυλικού δημιουργήματος του J. R. R. Tolkien στη μικρή οθόνη. Παρά την εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Peter Jackson στον κινηματογράφο, ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί το 1995 το μέγεθος της επιτυχίας που θα τον ακολουθούσε μετά το πέρας των ταινιών. 23 χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου βιβλίου του Lord of the Rings και με 21 Βραβεία Oscar στο ενδιάμεσο, βρισκόμαστε στην αναμονή της σειράς, τα δικαιώματα της οποίας τα δικαιώματα η Amazon Studios αγόρασε για 250 εκατομμύρια δολάρια.




Η παραγωγή της σειράς έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει μέσα στο 2020 και, κάπως έτσι, καταφτάνουν οι πρώτες πληροφορίες γύρω από τον τρόπο με τον οποίο έχουν αποφασίσει να κινηθούν. Συγκεκριμένα, η πιο «φρέσκια» πληροφορία αποκαλύπτει ποιος θα είναι ο βασικός κακός, μία εξαιρετικά σημαντική επιλογή, καθώς τις περισσότερες φορές ο villain της ιστορίας είναι αυτός που καθορίζει τόσο την ίδια όσο και τους ήρωές της.

Ο ηθοποιός που έχει αποφασιστεί να αναλάβει αυτό το βάρος είναι μία πολύ γνώριμη προσωπικότητα που για χρόνια μας έκανε παρέα με τη συμμετοχή του στο Game of Thrones.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τον δεις.

Διάβασε επίσης: Τα everyday girls που έγιναν τα πιο γνωστά music icons -και πώς τα κατάφεραν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved