5 tutorials για να κάνεις το πιο πετυχημένο Halloween μέικ απ

Θα μάθεις βήμα-βήμα να κάνεις τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.

Η περίοδος του Halloween πλησιάζει και σίγουρα θα βρεθείς σε ένα ανάλογο πάρτι μαζί με τους φίλους σου. Το outfit είναι το εύκολο της υπόθεσης σε όλο αυτό. Σίγουρα θα έχεις αποκριάτικες στολές, όπως μάγισσα, φάντασμα ή κλέφτης. Κι αν δεν έχεις μπορείς να πετύχεις το look σου με ασπρόμαυρα ρούχα που δεν υπάρχει περίπτωση να λείπουν από την ντουλάπα σου.

Η δυσκολία ενός επιτυχημένου Halloween look βρίσκεται στο make up. Ψεύτικα δόντια δράκων, αίματα να κυλούν από το στόμα και τα μάτια, σημάδια τραυματισμού και πολλά άλλα μάς φαίνονται πιο περίπλοκα και δύσκολα να πετύχουμε. Να, όμως, που εδώ υπάρχει το αγαπημένο μας Youtube που θα σου δώσει τη λύση.

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εμπνευσμένα Halloween μέικ απ tutorials για το 2019 και εσύ μπορείς να τα δεις παρακάτω!

Η Σκωτσέζα blogger, Jamie, παρουσιάζει ένα τρομακτικό και συγχρόνως glam μέικ απ για το Halloween. Μάλιστα, δε θα χρειαστείς κάποιο εξειδικευμένο καλλυντικό προϊόν για να το πετύχεις.



Η Nikkie Tutorials είναι αστέρι στο μακιγιάζ και σε αυτό το βίντεο το αποδεικνύει περίτρανα!



Συγγνώμη, προκαταβολικά, για την τρομάρα που θα πάρεις. Η Elli Macs’, όμως, έχει στο youtube channel της τα καλύτερα tutorials για το Halloween. Χρησιμοποιεί ειδικά εφέ στο μέικ απ για να πάει σε άλλο level το μακιγιάζ, οπότε καλύτερα έχε μαζί σου και μία φίλη για να σε βοηθήσει.



Ίσως το ιδανικότερο κανάλι για το Halloween. Το Glam & Gore απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν πάθος με το τρομακτικό make up.



Στο κανάλι των αδελφών Pixiwoo θα βρεις από Catwoman μέχρι Frankestein βίντεο. Αν αγαπάς αυτούς τους χαρακτήρες, τότε βρήκες το χώρο σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved