VR Game Alert: Ετοιμάσου να γίνεις ο επόμενος Peaky Blinder στο πλευρό του Tommy Shelby

Η τεχνολογία είναι με το μέρος σου και, στην προκειμένη περίπτωση, με αυτό της οικογένειας Shelby.

Οι Peaky Blinders έχουν καθηλώσει τα τελευταία χρόνια τους θεατές στις οθόνες τους κι η οικογένεια Shelby έχει προσφέρει τα κατάλληλα επίπεδα ενθουσιασμού ώστε να κάνει πολύ κόσμο να φαντάζεται πώς θα ήταν ως ένας άλλος Tommy. Έχοντας αυτό το σκεπτικό στο μυαλό του, το στούντιο Maze Theory αποφάσισε να λανσάρει ένα παιχνίδι που θα μεταφέρει τον παίκτη στο Birmingham της δεκαετίας του 1920.

Φυσικά, για να κερδίσεις μία θέση στο τραπέζι του Tommy πρέπει να το αποδείξεις ότι το αξίζεις και σε αυτό προσανατολίζεται το story του παιχνιδιού.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα χρησιμοποιεί ενισχυμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης και θα δίνει στους χαρακτήρες μία πλήρη διαδραστική εμπειρία. Και μιλάμε για τέτοια επίπεδα τεχνολογίας, που οι χαρακτήρες θα μπορούν να ανταποκρίνονται στις κινήσεις, τη φωνή και τη γενικότερη γλώσσα του σώματος των παικτών για πρώτη φορά. Οι τελευταίοι θα αλληλεπιδρούν με αντικείμενα και στοιχεία από τη σειρά, θα βρίσκονται σε πολλές από τις εικονικές τοποθεσίες που έχουν δει τα τελευταία χρόνια, ενώ θα έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Ο executive producer του Maze Theory, Russell Harding, είπε σχετικά με το πρότζεκτ:

«Μία από τις μεγάλες προκλήσεις για εμάς ήταν το πώς θα φέρουμε χαρακτήρα στο VR. Πώς θα εστιάσουμε περισσότερο στο δράμα;»

Ο CEO, Ian Hambleton, από την άλλη, συμπλήρωσε:

«Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να παραδώσουμε πιστευτές ανθρώπινες αντιδράσεις»

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.




Διάβασε επίσης: Peaky Blinders: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί του Hollywood που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved