Steve & Peggy: Δες τις 5 πιο συγκινητικές στιγμές του Captain America με τον έρωτα της ζωής του

O Captain America κι η Peggy Carter ήταν το απόλυτο meant to be.

Ναι, το ξέρουμε. Η επόμενη φάση της Marvel έχει ανακοινωθεί, νέοι χαρακτήρες έχουν ήδη προλογιστεί, μέχρι και η ίδια η Angelina Jolie θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον της Marvel. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι οι Avengers που τόσα χρόνια μας είχαν πορώσει με τους χαρακτήρες τους μπορούν έτσι απλά να ξεχαστούν με τα νέα της αντικατάστασής τους. Πώς να αφήσουμε πίσω μας τον Iron Man, για παράδειγμα, που θυσίασε τον εαυτό του για να σωθεί η ανθρωπότητα από τον Thanos; Η’ τον Captain America που πάντα αποτελούσε τον ηγέτη και τον βράχο στήριξης όλης της υπόλοιπης ομάδας.

Σήμερα, λοιπόν, είπαμε να κάνουμε μία ιδιαίτερα συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν και να μαζέψουμε τις πιο συγκινητικές στιγμές του Steve Rogers μέσα στις ταινίες της Marvel.

1. Όταν αποφασίζει να θυσιαστεί, ρίχνοντας το αεροπλάνο και συζητάνε για το ραντεβού που θα έχουν την επόμενη εβδομάδα -γνωρίζοντας ότι αυτό δε θα γίνει.



2. Όταν συναντάει την αγαπημένη του, Peggy, ηλικιωμένη.



3. Όταν επιτέλους ζει τη ζωή του με την Peggy και έχουν τον χορό που είχαν αναβάλει πριν ο Captain θυσιαστεί και ρίξει το αεροπλάνο.




4. Όταν βλέπει τυχαία την Peggy στο γραφείο της και ξέρει ότι δεν μπορεί να είναι μαζί της.



5. Όταν, πριν γίνει καν ο Captain America, κόμπλαρε και μόνο προσπαθώντας να της μιλήσει.




Διάβασε επίσης: Η νέα απόφαση της Marvel για τον Spider-Man τον φέρνει πιο κοντά στο «σπίτι» του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved