Joker's Curse; Ο Joaquin Phoenix συγκλονίζει για την ψυχική του κατάσταση στα γυρίσματα του Joker

Τα γυρίσματα του Joker δεν ήταν ποτέ εύκολα για έναν καλό ηθοποιό

Πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων μία από τις πιο πολυσυζητημένες και πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, ο Joker. Μπορεί ο Joaquin Phoenix να μην είχε καταλάβει τη φρενίτιδα που είχε προκαλέσει η προσμονή της ερμηνείας ενός από τους πιο εικονικούς κακούς στην ιστορία των κόμικς, όμως, οι προβολές της ταινίας έγιναν κατευθείαν sold-out στους κινηματογράφους και τελικά προκάλεσαν αμφιλεγόμενα σχόλια. Όχι για το υποκριτικό ταλέντο του πρωταγωνιστή, φυσικά, αλλά για τον τρόπο παρουσίασης του χαρακτήρα και την ταινία συνολικά.

Ο Phoenix, όμως, όπως κάθε καλός ηθοποιός, πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο του και την προετοιμασία που αυτός χρειάστηκε για να φτάσει στα επίπεδα της παράνοιας που χρειαζόταν. Έχουμε δει, άλλωστε, στο παρελθόν τι μπορεί να κάνει ένας τέτοιος χαρακτήρας στους ηθοποιούς που τον αναλαμβάνουν (Ας μην ξεχνάμε τον καταπληκτικό Heath Ledger που είχε κλειστεί για έναν μήνα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αποκομμένος από τον κόσμο).

Η τωρινή εκδοχή του Joker χρειάστηκε να χάσει πάρα πολλά κιλά, ώστε η νοητική του φθορά να ταιριάξει με την σωματική και να έχουμε, έτσι, ένα κορμί τόσο καχεκτικό που ερχόταν κι ολοκλήρωνε τη συνολική παρακμή του χαρακτήρα. Μία τέτοια αλλαγή, βέβαια, δε γίνεται να μην έχει τις ανάλογες επιπτώσεις στην ψυχολογία του ηθοποιού κι αυτό είναι που σχολίασε κι αποκάλυψε ο Phoenix στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Μπες στο βίντεο και στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τι ακριβώς δήλωσε για τον ρόλο του και την ψυχολογία του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.




Διάβασε επίσης: Μην πας για να δεις Τον Joker, γιατί δε θα τον δεις. This is not a Batman movie

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved