6 λόγοι που χαιρόμαστε που επιτέλους ήρθε το φθινόπωρο

Η teen queen γράφει για το φθινόπωρο που επιτέλους βιώνουμε αληθινά

Επιτέλους φθινόπωρο Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως το περίμενα πως και πώς να έρθει. Λίγο κρύο, λίγο βροχούλα, λίγο φθινοπωρινό mood πια. Αρκετά οι ζέστες και οι κρύες σοκολάτες, χορτάσαμε. Καιρός για πιο ζεστά πράγματα και για νέα ασχολίες. Μυρίζει βροχή και αυτό μόνο μας κάνει να νιώθουμε διαφορετικά. Ξυπνάει μέσα μας ο ρομαντισμός και το χουχούλιασμα.



Πάμε να δούμε λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε τώρα που φθινοπωριάζει…

  1. Ξεκάθαρα μπορούμε να απολαύσουμε την ζεστασιά του σπιτιού χαλαρώνοντας στο καναπέ, βλέποντας την αγαπημένη μας ταινία ή σειρά. Η απόλυτη χαλάρωση.
  2. Μπορούμε να είμαστε όλη την ώρα με τις αγαπημένες μας χνουδωτές πυτζάμες, τα φούτερ και τις ζακέτες μας χωρίς να θέλουμε να τα βγάλουμε από πάνω μας. Πού όρεξη να ντυθούμε να στολιστούμε και να βγούμε στην βροχή;! (όταν δεν έχουμε προφανώς δουλειά, γιατί όταν πρέπει να δουλέψουμε, αυτά τα κάνουμε μόνο στα ρεπό μας).
  3. Στον ελεύθερο χρόνο μας μπορούμε να διαβάζουμε βιβλία. Υπάρχει πιο κατάλληλος καιρός για διάβασμα αγκαλιά με την κουβέρτα μας, έναν ζεστό καφέ και τον ήχο της βροχής; Ε δεν νομίζω!
  4. Έχουμε την ευκαιρία να οργανώσουμε, φθινοπωρινές εξορμήσεις και ταξίδια παρέα με τους φίλους μας. Να ψάχνουμε ξενοδοχεία, να κοιτάμε αν έχουν τζάκι με θέα το βουνό και όλα αυτά που θα κάνουν την ατμόσφαιρα ρομαντική και ξεχωριστή.
  5. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουμε μια νέα ασχολία ή ένα χόμπι, όπου θα μας γεμίζει και ταυτόχρονα θα μας ξεκουράζει από την καθημερινότητά μας.
  6. Τέλος, θα πρέπει να αφιερώσουμε και λίγο χρόνο στον εαυτό μας. Να κάνουμε μια λίστα με πράγματα που θα θέλαμε να αλλάξουμε ή να διορθώσουμε στον εαυτό μας. Αυτό και μόνο θα βοηθήσει πολύ. Το έχω δοκιμάσει. Κάντο, μπορείς και εσύ!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved