Η νέα απόφαση της Marvel για τον Spider-Man τον φέρνει πιο κοντά στο «σπίτι» του

Μετά τις ανησυχίες των Marvel fans, έρχονται τα καλύτερα νέα

Η όλη ιστορία μεταξύ της Disney και της Sony για τα δικαιώματα συγκεκριμένων χαρακτήρων και, κατά συνέπεια, της παραγωγής των ταινιών τους κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια κι αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο άγχος στους fans που ανά πάσα στιγμή αγνοούν το μέλλον των αγαπημένων τους πρωταγωνιστών. Ο Spider-Man, ακριβώς και λόγω της μεγάλης επιτυχίας του franchise, αποτελεί τους τελευταίους μήνες το θέμα συζήτησης, αφού οι δύο εταιρείες δε φαίνονταν να μπορούν να έρθουν σε μία συμφωνία για το μέλλον του.

Κάπως έτσι, στα τέλη του Αυγούστου, ανακοινώθηκε ότι οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό και δε θα υπήρχε συνάσπιση των δυνάμεών τους, ώστε οι επόμενες ταινίες του Spider-Man να φέρνουν περισσότερο σε Marvel Movies.




Προς μεγάλη χαρά όλων των fans της Marvel, όμως, οι εταιρείες αποφάσισαν να αλλάξουν γνώμη σχετικά με τον Peter Parker και, τελικά, να έρθουν σε μία νέα συμφωνία συμπαραγωγής των ταινιών, η οποία ορίζει τα εξής:

  • Το 25% των κερδών πηγαίνει στη Marvel και την Disney.
  • Η Disney διατηρεί τα προϊοντικά δικαιώματα και θα δώσει το ¼ της χρηματοδότησης.
  • Ο Spider-Man θα εμφανιστεί σε μία ταινία των Marvel Studios.

O πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, δήλωσε σχετικά με την εξέλιξη:

«Είμαι ενθουσιασμένος που το ταξίδι του Spider-Man στην MCU θα συνεχίσει και εγώ κι όλοι μας στη Marvel Studios είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτό».

Βέβαια, αυτό που δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε είναι ότι, αν κάποιος πρόκειται να βγει κερδισμένος από αυτό το deal, τότε αυτή είναι σίγουρα η Sony. Η εταιρεία παίρνει τα bonus και των δύο κολοσσών και το δικαίωμα να εμφανίζει τον χαρακτήρα τόσο στις ταινίες της MCU όσο και στο σύμπαν των κακών της Sony.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου του 2021.

Διάβασε επίσης: Ο Tom Holland παραλίγο να χάσει τον ρόλο του Spider-Man από γνωστό πρωταγωνιστή του «Riverdale»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved