Σου αρέσει η περιπέτεια; Αυτές τις 5 ταινίες πρέπει να δεις

Υπάρχει κάτι καλύτερο για να περάσεις όμορφα ένα βράδυ στο σπίτι;

Τώρα που σιγά σιγά κρυώνει ο καιρός δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να καθίσεις το Σαββατοκύριακο στο σπίτι, κάτω από την κουβέρτα σου βλέποντας τις αγαπημένες σου ταινίες και τρώγοντας λιχουδιές.

Κι αν δεν είσαι από εκείνες που θέλουν να δουν κομεντί ή δράμα, υπάρχουν κι άλλες επιλογές. Τι εννοούμε; Ότι μπορείς να δεις ταινίες περιπέτειας και δράσης. Ταινίες κλασικές, άλλες πιο cool, με πολλή δράση και περιπέτεια που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση, θα σε εκπλήξουν και θα σου χαρίσουν ένα δίωρο γεμάτο ένταση. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 5 πολύ διασκεδαστικές ταινίες, όλο σασπένς και δράση που θα σε κάνουν να μη βαρεθείς ούτε λεπτό και να έχεις τα μάτια σου καρφωμένα στην οθόνη.

Spider-man: Homecoming

Ο νεαρός Peter Parker, μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας. Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Peter επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με τη θεία Μέι, πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούριου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Peter προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούριος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Peter θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.



Thor: Ragnarok

Ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς να έχει στη διάθεσή του το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela.



Wonder Woman

Πριν να γίνει γνωστή ως η Wonder Woman, ήταν η Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Diana θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Diana θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.



John Wick

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ο John Wick λαμβάνει ένα τελευταίο δώρο από εκείνη: ένα κουτάβι με το όνομα Daisy. Ο θρήνος του διακόπτεται απότομα, όταν ο αδίστακτος Ιόσεφ και η συμμορία του εισβάλλουν στο σπίτι του, αφήνοντας τον ίδιο αναίσθητο και την Daisy νεκρή. Δίχως να το γνωρίζουν, μόλις ξύπνησαν έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπoκόσμου. Η αναζήτηση του John για το κλεμμένο αυτοκίνητο που του πήρε η συμμορία, τον οδηγεί σε μια μυστική κοινότητα της Νέας Υόρκης, όπου κάποτε ο ίδιος ήταν ο φόβος και ο τρόμος όλων. Εκεί μαθαίνει ότι ο Ιόσεφ είναι ο μοναχογιός ενός παλιού του συνεργάτη, ο οποίος και εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον John Wick, προκειμένου να μη φτάσει ποτέ στο γιο του. Με έναν ολόκληρο στρατό στο κατόπι του, ο John μετατρέπεται ξανά στη φονική μηχανή που φοβόταν ολόκληρος ο υπόκοσμος...



Mission Impossible: Ghost Protocol

Το Κρεμλίνο έχει μόλις περάσει στην ιστορία ύστερα από μία ισχυρότατη έκρηξη βόμβας που το ισοπέδωσε. Για την τρομοκρατική αυτή ενέργεια θεωρείται υπεύθυνη η IMF. Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αποφευχθεί μία διεθνής πολιτική κλιμάκωση που θα οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο, ο Αμερικανός Πρόεδρος ενεργοποιεί το Ghost Protocol. Σύμφωνα με αυτό, η IMF καταργείται επίσημα και τα μέλη της συλλαμβάνονται. Καθώς ο προϊστάμενός του, Χαντ, υποτίθεται πως τον μεταφέρει στην Ουάσιγκτον, του αναθέτει την πιο απίθανη και κρίσιμη αποστολή της καριέρας του. Μαζί με την ομάδα του, ο Χαντ θα πρέπει να βρει τους πραγματικούς υπαίτιους της βομβιστικής επίθεσης, χωρίς να του παρέχεται καμία απολύτως υποστήριξη από την Υπηρεσία του, προκειμένου να καθαρίσει το όνομά της. Και αυτή τη φορά θα πρέπει να βασιστεί σε άλλους!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved