Daybreak: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σειρά που θα σε κάνει να… κολλήσεις

Μια εφηβική και άκρως αποκαλυπτική κωμωδία θα γίνει το νέο σου κόλλημα.

Οι συνθήκες στο σχολείο μπορούν να γίνουν σκληρές για κάθε έναν από εμάς πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς το ενδεχόμενο κάποιας αποκάλυψης μπερδεμένων γεγονότων. Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί και στο Daybreak, σειρά η οποία θα παρουσιαστεί στην πλατφόρμα του Netflix. Πρόκειται για μια σειρά δράσης, κωμωδίας και δράματος, όπου θα δούμε τους μαθητές του Glendale High School να τους συμβαίνουν τα πιο απίθανα πράγματα.

Μια σειρά βασισμένη στο ομώνυμό του comic, στο οποίο θα δούμε να εκτυλίσσεται η ιστορία του Josh που ψάχνει την αγνοούμενη κοπέλα του μέσα σ’ ένα διαφορετικό και παράξενο κόσμο. Θα πρέπει να περιπλανηθεί μέσα σε διάφορες φατρίες, ζόμπι και άλλα πολλά ασυνήθιστα πλάσματα από κάποια άλλη εποχή.Θα καταφέρει άραγε να τα βγάλει πέρα με όσα θα έρθει αντιμέτωπος και θα βρει την κοπέλα του;

https://www.instagram.com/p/B2eVs6YnacC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η σειρά είναι των Brad Peyton και Aron Eli Coleite και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στην πλατφόρμα του Netflix στις 24 Οκτωβρίου. Κάνε λίγο υπομονή και η σειρά έρχεται! Θα γίνει το νέο σου κόλλημα!

Δες στην gallery τους ηθοποιούς της σειράς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved