Marvel News: Είναι γεγονός! O Iron Man επιστρέφει στη νέα ταινία της Marvel

Οι προσευχές των Marvel fans εισακούσθηκαν!

Τόσo καιρό προετοίμαζε η Marvel την έλευση του story των Avengers με τις solo ταινίες των χαρακτήρων για να καταλήξει στο Infinity War και το Endgame που προβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, το τέλος, αν και από πολλές απόψεις το κατατάσσουμε στην κατηγορία του δίκαιου, μεμονωμένα συμβάντα ουσιώδους σημασίας στενοχώρησαν τους fans που είδαν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες να αποδεκατίζονται ένας – ένας.

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε, όμως, τα σημεία που μας σόκαραν περισσότερο, τότε αυτά θα πρέπει σίγουρα να είναι ο θάνατος της Black Widow και του Iron Man. Οι δύο χαρακτήρες θυσιάστηκαν για να σωθεί ο κόσμος από τον Thanos κι οι απώλειές τους ανήκουν στις πιο ηρωικές που έχουμε δει στο σύμπαν της Marvel.

Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι η εταιρεία, τόσο στο Comic-Con όσο και στο D23, έδωσε πολλές πληροφορίες για τη συνέχεια, η οποία και θα περιλαμβάνει μία σειρά ταινιών με παλιούς και νέους χαρακτήρες.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Iron Man πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη και θα βρεις περισσότερες πληροφορίες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια.




Διάβασε επίσης: «House Marvel»: Οι Starks αφήνουν το «Game of Thrones» και γίνονται οι νέοι σούπερ ήρωες της Marvel

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved