5 yoga βίντεο που θα σε σηκώσουν τώρα από το κρεβάτι (ή και όχι)

Yoga workout ανάλογα με τα γούστα σου.

Τα τελευταία χρόνια η yoga έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη και επιλέγεται ως είδος γυμναστικής από όλο και περισσότερους ανθρώπους. Κι αυτό, γιατί ένα yoga workout μπορεί να απευθύνεται σε πολύ τεμπέληδες, ή να είναι πολύ απαιτητικό, να έχει μεγάλη διάρκεια ή να είναι πολύ σύντομο, ακόμα και των 5 λεπτών. Με λίγα λόγια, ο καθένας και σε κάθε ηλικία μπορεί να βρει αυτό που του αρέσει στη yoga και να την αγαπήσει.

Μην τρελαίνεσαι και πιστεύεις ότι για να κάνεις yoga πρέπει να έχεις αρκετά χρήματα, ώστε να πας σε κάποιο εξειδικευμένο yoga studio ή ότι απαραίτητα αυτό το είδος γυμναστικής γίνεται μόνο με personal trainer.

Μπορείς να έχεις τον προσωπικό σου γυμναστή μέσα στο δωμάτιό σου και χωρίς κανένα κόστος! Πώς; Με ένα βίντεο από το youtube. Ναι, στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά videos με προγράμματα yoga ανάλογα με το τι θες να κάνεις.

Εμείς βρήκαμε τα 5 καλύτερα βίντεο και εσύ θα τα δεις παρακάτω.

Αν θες να κάνεις σκληρή γυμναστική

Αν θες να γίνεις μούσκεμα στον ιδρώτα, εδώ είσαι! Αυτό το yoga session διαρκεί σχεδόν μία ώρα και θα σε κάνει εξπέρ στη σανίδα και στην ισορροπία.



Αν είσαι πρωτάρα

Η Adriene θα σου μάθει πολλές στάσεις της yoga, ενώ θα κάνετε και stretching σε μόλις 20 λεπτά.



Αν έχεις μόνο 10 λεπτά να διαθέσεις

Διάβασμα, εξωσχολικές δραστηριότητες και σχολικές υποχρεώσεις παντού. 10 λεπτά, όμως, αρκούν για να γυμναστείς. Εδώ θα μάθεις τη στάση του σκύλου, αλλά θα δυναμώσεις τους ώμους και την πλάτη σου.



Αν είχες μία πολύ κακή μέρα

Το κεφάλι σου πάει να σπάσει, σου έκανε επίπληξη ο καθηγητής των Αρχαίων και παρεξηγήθηκες με την κολλητή σου. Πόσο πιο στραβά να πάνε τα πράγματα; Αυτό το βίντεο θα σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα!



Αν δε θες να σηκωθείς από το κρεβάτι

Yoga στο κρεβάτι. Ναι, γίνεται! Όλες οι ασκήσεις γίνονται στο κρεβάτι και θα σου δείξει πώς η Shailene Woodley.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved