Εσύ φοβάσαι το σκοτάδι; Τότε αυτή είναι η σειρά που ΔΕΝ πρέπει να δεις

Η επιστροφή της πιο spooky παιδικής σειράς είναι γεγονός! Αντέχεις να την δεις;

Η επιστροφή της πιο ανατριχιαστικής παιδικής σειράς είναι γεγονός! Ας θυμηθούμε λίγο λοιπόν την ιστορία αυτής της σειράς!
Φυσικά και αναφέρομαι στο "Are You Afraid of the Dark?" μία αρκετά «dark» σειρά που προβαλλόταν στο YTV και στο Nickelodeon -και ας απευθύνεται σε παιδιά- είναι αρκετά τρομακτική και πρέπει να έχεις γερό στομάχι!

Η αρχή αυτής της σειράς ήταν το 1990 έως και το 1996 και μετά πάλι το 1999 μέχρι το 2000. Τώρα, μετά από 19 χρόνια, σύμφωνα με το Nickelodeon, το "Are You Afraid of the Dark" θα επιστρέψει, ακολουθώντας το κλασικό μοτίβο της σειράς με μια παρέα παιδιών που θα λένε για μια τρομακτική ιστορία του 'Carnival of Doom' και του διαβολικού Mr. Top Hat. Όπως και στην παλιά σειρά, έτσι και στην ανανεωμένη, το concept έχει ως εξής: τα μέλη της παρέας κάθονται γύρω από μια φωτιά και αφηγούνται τρομακτικές ιστορίες και ιστορίες φαντασμάτων.
Το ανατριχιαστικό σε αυτό; Στην συνέχεια η ιστορία γίνεται πραγματικότητα!

Δες το trailer της σειράς αν τολμάς!



Η παραγωγή της σειράς έρχεται από την ACE Entertainment, με τους Matt Kaplan και Spencer Berman στην παραγωγή. Η σειρά γράφεται από τον BenDavid Grabinski (Skiptrace) και σκηνοθετείται από τον Dean Israelite (Power Rangers, Project Almanac).

https://www.instagram.com/p/B1zPwUyHgSE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η μίνι σειρά τριών επεισοδίων αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 11 Οκτωβρίου και τα επεισόδια δύο και τρία 18 και 25 Οκτωβρίου.
Δες στη gallery ποια γνωστά πρόσωπα θα πρωταγωνιστούν στην νέα σειρά "Are You Afraid of the Dark".

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved