5 ταινίες που μπορείς να δεις τις κρύες νύχτες του χειμώνα

Τι καλύτερο από μια ταινία το Σαββατόβραδο που θα κάνει παγωνιά;

Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να κουκουλώνεσαι κάτω από την κουβερτούλα σου, να φοράς τις χοντρές πιζάμες σου και να βλέπεις αμέτρητες ταινίες παρέα με τους φίλους σου ή και μόνη σου. Πού να ντύνεσαι τώρα, να βγαίνεις έξω μέσα στο κρύο και τη βροχή! Δεν είναι καλύτερα να κάτσεις στη ζεστασιά του σπιτιού σου παρέα με το laptop και μια καλή ταινία;

Αλλά πριν ετοιμάσεις τα ποπ κορν και καλέσεις τις κολλητές σου για ένα υπέροχο girls’ movie night, πρέπει να βρεις και την κατάλληλη ταινία. Ρώτα τις φίλες σου τι θα ήθελαν να δουν. Θρίλερ, κωμωδία, δράμα ή κοινωνικό έργο; Πες τους να σου προτείνουν κάτι που ίσως εσύ δεν έχεις σκεφτεί. Κι αν ακόμη σπας το κεφάλι σου και δεν έχεις βρει κάποια ταινία που να ικανοποιεί όλη την παρέα, μην σκας!

Δες παρακάτω τις 5 καλύτερες ταινίες που θα σου κάνουν παρέα τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα.

The Edge of Seventeen

Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι η 17χρονη Ναντίν, η οποία αφού έχασε τον πατέρα της από τα 13 της, έχει μπει σε μία διαδικασία ενδοσκόπησης, κοινωνικού άγχους και καταθλιπτικών σκέψεων. Η μητέρα της συμπαθεί πολύ περισσότερο τον μεγαλύτερο αδερφό της και όταν θα πιάσει αυτόν στο κρεβάτι με την καλύτερή της φίλη, ο κόσμος της θα κλονιστεί συθέμελα. Το μοναδικό άτομο που εμπιστεύεται είναι ο καθηγητής ιστορίας στο σχολείο της, στον ρόλο του οποίου συναντάμε τον Γούντι Χάρελσον, σε μία ερμηνεία που αποτελεί τη μεγάλη καρδιά της ταινίας. Όλοι μας θα θέλαμε έναν τέτοιο καθηγητή στο σχολείο ή και γενικότερα ως σύμβουλο στη ζωή μας.



Across the Universe

Δεκαετία του '60 και σύσσωμοι οι νέοι αντιδρούν στον πόλεμο και τις διακρίσεις. Μια όμορφη Αμερικανίδα κι ένας ονειροπόλος Βρετανός συναντιούνται κι ερωτεύονται, υπό τους ήχους των Beatles.



Coraline

Η σπαστική Κοραλάιν πασχίζει να αποσπάσει την προσοχή των πολυάσχολων γονιών της, βαριέται τον αγέλαστο μικρό της φίλο και μένει συχνά μόνη στο παμπάλαιο σπίτι στο οποίο μετακόμισε η οικογένεια. Η περιέργεια την οδηγεί σε ένα τούνελ, από μια μικρή ζωγραφισμένη πόρτα, και μια εναλλακτική, τρομακτική πραγματικότητα την απειλεί. Ο Χένρι Σέλικ χειροτεχνεί ένα σουρεαλιστικό παραμύθι φρίκης για παιδιά που δε φοβούνται και μεγάλους που προσδοκούν μια σκοτεινή, ευχάριστη έκπληξη. Ένα κινούμενο σχέδιο υψηλότατου επιπέδου.



A Cinderella Story

Ο νεαρός Τζόι προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του σχολείο. Τα πράγματα για εκείνον δεν είναι εύκολα, αλλά προσπαθεί να σκέφτεται πάντα θετικά. Αισιόδοξος και ονειροπόλος, θέλει να κάνει φίλους και φυσικά να ερωτευθεί το ομορφότερο κορίτσι. Στο πρόσωπο της γλυκιάς Mary ίσως βρει όσα ονειρεύεται. Χρειάζεται, όμως, προσοχή γιατί αυτή η «Σταχτοπούτα» δε φοράει γυάλινα γοβάκια, αλλά παπούτσια χορού!



Silver Lining Playbook

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται τον Πατ Σολατάνο, έναν πρώην δάσκαλο που έχει χάσει τα πάντα: τη δουλειά του, το σπίτι και τη γυναίκα του. Έχοντας περάσει τα τέσσερα τελευταία χρόνια σε ψυχιατρικό ίδρυμα, αναγκάζεται να γυρίσει στο σπίτι των γονιών του (Ρόμπερτ ντε Νίρο και Τζάκι Γουίβερ), αποφασισμένος να ανακτήσει την παλιά του ζωή καθώς και την πρώην σύζυγο. Το μόνο που θέλουν οι γονείς του Πατ είναι να σταθεί ξανά στα πόδια του, τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν γνωρίζει την Τίφανι (Τζένιφερ Λόρενς), ένα μυστηριώδες κορίτσι με πολλά προβλήματα. Εκείνη προθυμοποιείται να τον βοηθήσει να επανασυνδεθεί με τη γυναίκα του και το μόνο που έχει να κάνει εκείνος είναι κάτι πολύ σημαντικό για να της το ανταποδώσει. Καθώς ο καιρός περνά, ένα αναπάντεχο δέσιμο δημιουργείται μεταξύ τους και σημάδια αισιοδοξίας αρχίζουν να παρουσιάζονται στις ζωές τους.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved