Halloween movie night: Οι καλύτερες ταινίες για να δεις με την παρέα σου

Η φάση είναι πίτσα, κουβέρτα και πολλές ταινίες

Και μιας και το Halloween πλησιάζει, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προσφέρεις μερικές στιγμές τρόμου στον εαυτό σου, πάντα με τη συντροφιά των κολλητών σου! Διότι φίλη μου, μπορεί εμείς εδώ να μην το γιορτάζουμε με τόση θέρμη όπως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά είναι μία τέλεια ευκαιρία να παρακολουθήσεις μερικές από τις πιο κλασικές και επίκαιρες ταινίες ever. Δες τη λίστα που σου ετοιμάσαμε παρακάτω.

Τhe Shining: Όταν γυρίστηκε πιθανότατα οι γονείς σου να ήταν παιδάκια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα απολαύσεις τη συγκεκριμένη ταινία μιας και είναι άκρως επίκαιρη και φυσικά ενδιαφέρουσα. Ετοιμάσου να φοβηθείς.

Hocus Pocus: Τρεις μάγισσες ανασταίνονται μέσω ενός ξορκιού και κάνουν τη ζωή δύσκολη σε τρεις έφηβους. Σε όποια ηλικία κι αν είσαι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δει τη συγκεκριμένη ταινία. Είναι απλά υπέροχη.

giphy 6

Scream: Ξέρεις την μάσκα, ξέρεις και το story. Τι καλύτερο λοιπόν από συγκέντρωση με φίλους, πίτσα και φυσικά ατελείωτο σπλάτερ.

Scary Movie: Και μιας και είπα Scream, δε θα μπορούσε στην λίστα μας να μη βρεθεί το Scary Movie. Σάτιρα ταινιών τρόμου, με ξεκαρδιστικές σκηνές. Θυμήθηκα την εφηβεία μου τώρα και συγκινήθηκα.

The Nightmare Before Christmas: Υπέροχο animation από τον Tim Barton με τους κατοίκους της Halloween Town να έχουν πια βαρεθεί το Halloween και να ανακαλύπτουν για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα!

giphy 5

The Addams Family: Η αγαπημένη σκοτεινή και ζοφερή οικογένεια επιστρέφει για να σου χαρίσει στιγμές απείρου κάλλους και black χιούμορ.

The Craft: Παρέα νεαρών κοριτσιών που είναι και… μάγισσες! Νομίζω δε χρειάζεται να σου πω κάτι άλλο.

giphy 8

The Blair Witch Project: Αν θέλεις πραγματικά να τρομάξεις, μόλις βρήκες την κατάλληλη ταινία.

A Quiet Place: Σε έναν δυστοπικό κόσμο όπου δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από καταστροφή και τέρατα, για να μείνεις ζωντανός θα πρέπει να είσαι εντελώς αθόρυβος!!! Αξίζει να το δεις.

Edward Scissorhands: Κλασικό και υπέροχο παραμύθι με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp στον πιο χαρακτηριστικό ρόλο της καριέρας του. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις.

giphy 7

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved