Μια teen queen γράφει: «Είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι την ζωή σου με ένα τετράποδο φιλαράκι»

«Μια ιστορία ανιδιοτελούς αγάπης»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ζώων, που γιορτάστηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου του 2018 η teen queen Χριστίνα Θεοφανίδου αφιερώνει τις παρακάτω γραμμές σε αυτές τις τετράποδές φατσούλες που μας κάνουν την ζωή μας πιο ευχάριστη και δημιουργική.

«Εγώ προσωπικά θέλω να αναφερθώ στην τετραποδη φίλη μου που τα τελευταία 5 χρόνια, από την μέρα που μπήκε στο σπίτι μας και στην οικογένεια μας μου άλλαξε την ζωή προς το καλύτερο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας την συστήσω:

zouzou

Την ζουζούνα μου την λένε Bijoux είναι ημίαιμο μαλτεζοκανισοτεριεδακι, χρώματος άσπρο με μπεζ και είναι μόλις 5 χρονών, (την απέκτησα όταν ακόμη ήταν 6 μηνών από μια αγγελία στο διαδίκτυο που χαρίζονταν). Δεν μπορώ να περιγράψω με μια λέξη τι νιώθω γι’ αυτήν. Αλλά οι στιγμές που περνάμε μαζί είναι πολλές και περιγράφουν τα συναισθήματά μου από την φροντίδα που της παρέχω και αυτό το βλέπω καθημερινά στα λαμπερά ματάκια της και στην κουνιστή της ουρά. Η μέρα μας ξεκινάει με την
πρωινή της βόλτα και στην διάρκεια της ημέρας έπονται διάφορα, όπως 30’ εκπαίδευση, ένα ευχάριστο μπανάκι και μπόλικο παιχνίδι.

Κάθε φορά που γυρνάω από εξωτερικές δουλειές στην κυριολεξία «δαιμονίζεται» από την χαρά της που με βλέπει και αφού της βάλω το φαγητό της στο πιατάκι της διεκτεινιζεται στην κουζίνα. Γενικότερα είναι ένα πολύ ήσυχο και καλοβολο σκυλί και συμβαδίζει πολύ γρήγορα με τις συνήθειες της υπόλοιπης οικογένειας. Επίσης δένεται πολύ με τους ανθρώπους που έχει γύρω της ειδικά με τα μικρά παιδιά.

Όταν έρθει το απόγευμα και συγκεκριμένα γύρω στις 7 η Bijoux ξέρει κατευθείαν ότι έφτασε η μεγάλη ώρα, η στιγμή της «μεγάλης βόλτας» η ώρα που θα τρέξει και θα παίξει με άλλα σκυλάκια , θα εκτονωθεί και θα κουραστεί πολύ. Το βραδάκι πλέον έχοντας γυρίσει σπίτι, η Bijoux ομολογουμένως σε κατάσταση «SOS» αδειάζει σε χρόνο dt το νερό της και πέφτει με μιας να ξεκουραστεί. Κι εάν νομίζεις ότι εδώ τελείωσε, είσαι γελασμένος καθώς περίπου στις 11 το βράδυ ήρθε η ώρα για το καθιερωμένη φροντίδα των δοντιών της με το ειδικό δερματάκι που θα την κρατήσει αρκετή ώρα απασχολημένη (Αυτή η στιγμή δεν είναι απλή υπόθεση είναι κανονική ιεροτελεστία). Τώρα λοιπόν η Bijoux είναι έτοιμη για το βραδινό της ύπνο.

Είναι πολύ ωραίο να μοιράζεσαι την ζωή σου με ένα τετράποδο φιλαράκι γιατί με την αγάπη και την φροντίδα που προσφέρεις νιώθεις και εσύ καλύτερος άνθρωπος, καθώς ξέρεις ότι έτσι έσωσες μια ψυχή, χωρίς να σου ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα . Γι’αυτό όχι μόνο σήμερα αλλά αντιθέτως καθημερινά όταν δούμε στον δρόμο ένα αδεσποτακι πεινασμένο και ταλαιπωρημένο καλό θα ήταν να κάνουμε ότι μπορούμε ο καθένας με τον τρόπο του για να νιώσει καλύτερα.

Κλείνοντας θέλω από όλα αυτά να κρατήσουμε το πιο σημαντικό, όταν έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε ένα κατοικίδιο συντροφιάς θα ήταν πολύ καλύτερο αν υιοθετήσουμε ένα πάρα να αγοράσουμε, διότι είναι ψυχούλες όχι κρεμάστρες, μπορείς να κοστολογήσεις μία ψυχή;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved