Μετακόμισες; 3 τρόποι να κάνεις φίλους σε μία νέα πόλη

Κάθε αρχή και δύσκολη...

Το σχολείο έχει πια τελειώσει και βρίσκεσαι κι επίσημα στο πρώτο έτος της σχολής. Αν και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος που επιτέλους μεγάλωσες κι αρχίζεις να είσαι πιο ανεξάρτητη από τους δικούς σου, η μετακόμιση σε μία νέα πόλη δεν είναι ποτέ το ευκολότερο πράγμα να κάνεις. Κάτι η συνήθεια του σπιτιού σου, κάτι το ότι δεν γνωρίζεις κανέναν, σου έχει δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός μέχρι να μπορέσεις να δικτυωθείς και να βρεις τα πρώτα σου πατήματα.

Μη φοβάσαι, όμως. Κάθε αρχή και δύσκολη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικούς τρόπους για να ξεκινήσεις τον κύκλο σου κι εμείς είμαστε εδώ για να στους δώσουμε.

  1. Εγγραφή σε ομάδα

Η πλειοψηφία των Πανεπιστημίων έχει φοιτητικές ομάδες με κάθε είδους ασχολίες, από διάβασμα μέχρι μαθήματα υποκριτικής. Αν γραφτείς σε μία από αυτές, θα γνωρίσεις άτομα μέσα από τη σχολή, ακόμα και τους συμφοιτητές σου και θα κάνεις την αρχή για τις νέες σου παρέες.

  1. Νέο Χόμπι

Σου αρέσει η γυμναστική; Λατρεύεις τον χορό; Εγγράψου σε κάποιο μάθημα και γνώρισε τα υπόλοιπα παιδιά που, ακόμα και να μην είναι στη σχολή σου, αποτελούν υποψήφιους φίλους σου στην πόλη.

  1. Κάνε φίλους στη δουλειά

Αν έχεις ξεκινήσει δουλειά για να καλύψεις τα έξοδά σου ή να βγάλεις ένα έξτρα εισόδημα, άρχισε να μιλάς με τους συναδέλφους σου. Θα περνάτε τόσες ώρες μαζί καθημερινά. Κρίμα είναι να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και πού ξέρεις, μπορεί να σε οδηγήσει στην επόμενη κολλητή σου.




Διάβασε επίσης: 4 πράγματα που μπορείς να κρατήσεις από την περσινή σχολική χρονιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved