Δε φαντάζεσαι τι εντύπωση δίνουν πλέον οι selfies στο Instagram

Είναι πραγματικά εντυπωσιακά τα στοιχεία της έρευνας.

Χρησιμοποιείς το Instagram καθημερινά και μάλιστα αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Λίγο να δεις τι ανέβασε η κολλητή σου ή το αγόρι σου, μία αγαπημένη influencer ή ο αγαπημένος στου σταρ του Hollywood. Και φυσικά, αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα ποστάρεις δικές σου φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς σου.

Ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες δε λείπουν και οι selfies. Όλοι αγαπάμε, άλλωστε, να φωτογραφίζουμε το πρόσωπό μας από εκείνο το προφίλ που φαινόμαστε ακόμα πιο ωραίοι.

Μια νέα έρευνα, όμως, έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα για τις selfies, καθώς υποστηρίζει ότι κάθε άλλο παρά θετική εντύπωση προκαλούν στους followers του Instagram. Συγκεκριμένα, βγάζοντας πολλές selfies υπάρχει περίπτωση να κάνεις τους φίλους σου να πιστέψουν ότι είσαι loser. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of research in Personality, με τίτλο «Check your selfie before you wreck your selfie».

Οι ερευνητές ζήτησαν από 119 προπτυχιακούς φοιτητές να αξιολογήσουν τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες άλλων φοιτητών στο Instagram και παρακάτω θα μάθεις τι συνέβη ακριβώς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved