5 τύποι συμμαθητών που σίγουρα θα δεις την πρώτη μέρα του σχολείου

Οι κατηγορίες είναι πολύ συγκεκριμένες και σίγουρα θα σου φανεί γνώριμη κάποια -μπορεί και όλες

Το καλοκαίρι πέρασε κι η πρώτη μέρα του σχολείου είναι εδώ. Έχεις το άγχος σου για τα μαθήματα, τις υποχρεώσεις που εμφανίζονται η μία μετά την άλλη, κι έχεις από πάνω και την έγνοια των συμμαθητών σου. Πώς θα είναι το κλίμα μέσα στην τάξη; Θα έρθει κάποιος καινούργιος συμμαθητής και πώς θα είναι;

Όλα αυτά είναι πράγματα που σίγουρα θα σε απασχολήσουν γιατί, όπως και να το κάνεις, το κλίμα που θα έχεις κάθε μέρα είναι σαφώς πολύ σημαντικό για να περνάς ωραία και το σχολείο να μην είναι μόνο μαθήματα, αλλά και πλάκα.

Εμείς, λοιπόν, μαζέψαμε 5 τύπους συμμαθητών/-τριών που μπορεί να πετύχεις κατά τη διάρκεια του σχολείου, ώστε να είσαι προετοιμασμένη.

via GIPHY

  1. Ο δε με νοιάζει τίποτα, εγώ ήρθα για τουρισμό

Έλα, εντάξει. Τον ξέρεις πολύ καλά και είτε τον λατρεύεις είτε τον μισείς. Είναι αυτός που τα γράφει όλα -μαθήματα, συμμαθητές, τα πάντα- και κάνει ο,τι θέλει λες και δεν υπάρχει κανείς άλλος και μάλλον αράζει στο σπίτι του. Έρχεται ωσάν τουρίστας στην τάξη, πετάει το κάθε άκυρο που θα του έρθει στο μυαλό και βγάζει μέχρι και το κινητό πάνω στο θρανίο και scrollάρει ατελείωτα, μέχρι να αγανακτήσει ο δάσκαλος και να τον στείλει κατευθείαν στο γραφείο του Διευθυντή. Αν είσαι διπλανή του, σου ευχόμαστε καλό κουράγιο γιατί θα το χρειαστείς.

via GIPHY

  1. Ο Πέφτουλας

Κλασικά εικονογραφημένη κατηγορία που στάνταρ έχεις συναντήσει κάποια στιγμή στο σχολείο σου. Ο Πέφτουλας είναι το άτομο θα έρθει να προσεγγίσει εσένα για να βγείτε και, μόλις πας στις φίλες σου να το πεις, θα σε βρει μία «εξαιρετική» έκπληξη: Την έχει πέσει ήδη σε όλες. Το θάρρος και το θράσος του πολλές φορές δεν προκύπτει από το ότι είναι απαραίτητα ο πιο ωραίος του σχολείου, αλλά από την αυτοπεποίθησή του που, απ’ ο,τι φαίνεται, βρίσκεται σε άλλο level. Σε αντίθεση με την επόμενη κατηγορία.

via GIPHY

  1. Ο είμαι τόσο ωραίος που δεν μπορώ να αντέξω την ομορφιά μου

Κάπου εδώ έρχεται ο γόης του σχολείου. Αυτός του οποίου η φήμη έχει φτάσει μη σου πω και σε όλο το λεκανοπέδιο. Το ξέρει, το ζει όσο δεν πάει και συνήθως τον πετυχαίνεις να περπατάει στους διαδρόμους με όλο το squad από πίσω, με σουφρωμένο το μάτι -φάση πιο μοιραίος- σα να βρίσκονται σε slow motion. Μέσα στην τάξη; Τα μαλλιά του αποτελούν τη No1 προτεραιότητα και τα κορίτσια καταλήγουν να τον κοιτούν όπως η Elle τον Noah στο Kissing Booth. Ω, ναι!

via GIPHY

  1. Το mean girl

Έχεις δει το «Mean Girls» με τη Lindsay Lohan και τη Rachel McAdams; Αν ναι, τότε η δουλειά μας τελειώνει εδώ, καθώς έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου το προφίλ για το οποίο μιλάμε. Το κορίτσι που έχει ψωνιστεί φουλ και νομίζει ότι ο κόσμος αρχίζει και τελειώσει σ’ εκείνη και που δε διστάζει να φερθεί άσχημα στον οποιοδήποτε, γιατί… Γιατί όχι; Σιγά μη σε ρωτήσει! Θεωρεί ότι είναι η πριγκίπισσα του σχολείου κι οι υπόλοιποι τα minions της. Ψυχραιμία σου ευχόμαστε κι έχε στο νου σου να κρατήσεις τις απαραίτητες αποστάσεις.

via GIPHY

  1. Η δε σταματάω να μιλάω

Σε αντίθεση με την προηγούμενη κατηγορία, η συγκεκριμένη κοπέλα δεν κάνει ο,τι κάνει από κακό. Θα μας πεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο εκνευριστικό και σε νιώθουμε, όμως οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε. Με αγνές, μεν, προθέσεις, είναι το άτομο που δεν έχει σκοπό να σταματήσει να μιλάει για ο,τι μπορεί να της έρθει στο μυαλό -σχετικό και άσχετο. Μέχρι, δηλαδή, να σε βάλει σε μία διαδικασία να κάνεις παθητικά νεύματα σε αυτά που σου λέει, σκεπτόμενη πού θα κανονίσεις να βγεις το Σάββατο. Ναι, θέλουμε να μιλήσουμε αλλά ας έχουμε και λίγη ησυχία κάποια στιγμή, να μπούμε λίγο Insta ανενόχλητες στο κάτω κάτω.

Διάβασε επίσης: Το πείραμα μίας δασκάλας Φυσικής στο σχολείο θα σε κάνει να γουρλώσεις τα μάτια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved