5 ταινίες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το «Back to School» mood

Πριν την πρώτη μέρα του σχολείου σιγουρέψου ότι έχεις δει αυτές τις ταινίες.

5 ταινίες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το «Back to School» mood

Επιστροφή στο σχολείο και άντε να τα βγάλεις πέρα τώρα μετά το καλοκαίρι και τις ξέγνοιαστες μέρες που ανήκουν πια στο… παρελθόν. Έχει και τα θετικά του όμως η επιστροφή σου στο σχολείο. Δεν είναι μια απλή επιστροφή στα βαρετά μαθήματα της ημέρας αλλά μια επιστροφή στις συνήθειες της παρέας, το κους- κους και τις μαζώξεις με πρόφαση «έχουμε εργασία στο σχολείο».

 Για να αρχίσεις να μπαίνεις στο mood της νέας σχολικής σεζόν αντί για διάβασμα και βόλτες έξω από προαύλια σχολείου, σου έχουμε μια δελεαστικότερη ιδέα. ΤΑΙΝΙΕΣ. Όλοι λατρεύουμε τις ταινίες και αυτές είναι οι καλύτερες για την περίπτωσή σου.

Step Up: Πρόκειται για μια ανάλαφρη νεανική μουσικο-χορευτική ιστορία αγάπης, που απευθύνεται κυρίως στο εφηβικό κοινό και το παρακινεί, να κυνηγήσει τα όνειρά του και να επιμείνει στους στόχους του, γιατί μόνο έτσι καταφέρνει κανείς αυτό που πραγματικά θέλει κι αξίζει στη ζωή.


Easy A: Η ιστορία γυρνά ολόγυρα από μια συνηθισμένη μαθήτρια λυκείου χωρίς ερωτικές εμπειρίες. Περνά απαρατήρητη από τα αγόρια και δεν έχει πολλούς φίλους. Μετά από ένα ψέμα που τυχαία διαρρέει στο σχολείο αποκτά φήμη και σύντομα διαπιστώνει πως οι συμμαθητές της, της δίνουν πλέον πολλή σημασία.


The DUFF: Μια ταινία που αποτυπώνει έμμεσα το γνωστό πρόβλημα της ενδοσχολικής διάκρισης μεταξύ των μαθητών: «ταμπέλες», σπασίκλες και cool, δημοφιλείς και losers, όλοι ανάμεσα σε κάποιες διδακτικές ώρες, σε ένα σχολείο.


Me and Earl and the Dying Girl: Το  “Me and Earl and the Dying Girl” είναι η ιστορία του 17χρονου Greg Gaines του φίλου του Earl, μαζί με τον οποίον φτιάχνουν ταινίες από μικρά παιδιά και της Rachel, μιας συμμαθήτριας του Greg, πρόσφατα διαγνωσμένη με λευχαιμία. Η μητέρα του Greg θα κάνει τον γεμάτο βαρεμάρα μικρό να έρθει πιο κοντά και να αναπτύξει μια σχέση με την συμμαθήτριά του.


Pitch Perfect
: Μια μουσική κωμωδία του που θυμίζει πολύ την σειρά του Glee. Η Beca φοιτά στο Barden College για να κατευνάσει τον καθηγητή πατέρα της, αλλά η φιλοδοξία της είναι να βρει το δρόμο της στη μουσική σκηνή του Los Angeles με τις φωνητικές της ικανότητες.