Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι «ντεμοντέ» και η teen queen μας πάει στα στέκια της

Διάλεξε ένα σοκάκι και πάμε να το εξερευνήσουμε! Κάτσε να σου πω και για την ομορφιά του κέντρου της Αθήνας!

Με παρέα, με την κολλητή, με το «πρόσωπο» ή ακόμη και μόνη σου θα περάσεις όμορφα στο κέντρο της Αθήνας και στο υπογράφω! Ήρθε η ώρα να θέσω τα επιχειρήματα μου για αυτή μου την τοποθέτηση, επομένως συνέχισε την ανάγνωση!

Οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης θα σε κάνουν είτε να παγώσεις τον χρόνο, να αφήσεις τις σκοτούρες σου στην άκρη και να κυλιστείς ανάμεσα σε φωνές περαστικών, είτε να κινηθείς και εσύ σε γοργούς ρυθμούς και να «ποδοπατηθείς» από αγνώστους δεξιά και αριστερά. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε κάθε μια από τις δύο περιπτώσεις ο χρόνος σου θα κυλίσει ευχάριστα και γρήγορα.

«Οι «φοιτητικοί» καφέδες και το φλερτ στα στενά της πόλης είναι από τα πράγματα που μου λείπουν», μου είπε ένας φίλος πριν μερικές μέρες, κάτι το οποίο βρήκε στο κέντρο της Αθήνας-και όχι άδικα- πόσο μάλλον αν περιπλανηθείς για λίγο ανάμεσα στα εκατοντάδες φωτάκια της πόλης, αργά το απόγευμα ή το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/ByigglzCGRh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο περίπατός σου θα ξεκινήσει από την Ερμού, τον πιο διάσημο πεζόδρομο του κέντρου της Αθήνας αλλά πρόσεχε γιατί αυτός ο πεζόδρομος κρύβει «παγίδες». Πρέπει να σταθείς απτόητη και να μην ενδώσεις στην φωνή που σου ουρλιάζει «μπες σε κάποιο από τα μαγαζιά που θα βρεις στο διάβα σου ΤΩΡΑ!»


Μια στάση εδώ! Θα αράξετε στο πρώτο πεζούλι που θα βρείτε με τους φίλους σου και θα «ταξιδέψετε» στους ήχους των πλανόδιων μουσικών που θα σας κρατήσουν συντροφιά για όσο πίνετε τον καφέ που έχετε πάρει στο χέρι απολαμβάνοντας την βόλτα σας. Κάπως έτσι θα κυλίσει ο χρόνος και θα συνεχίσετε προς τα κάτω.

Το κέντρο της πόλης το αγαπώ γιατί μπορείς να περιπλανηθείς στα σοκάκια της, ανάμεσα σε φυσιογνωμίες καινούριες, άγνωστο κόσμο που όλο και κάποιος θα σου χαμογελάσει και θα σου φτιάξει την διάθεση. Βλέπεις κάθε λογής πρόσωπα και προσωπικότητες. Είναι ίσως το καταλληλότερο μέρος για να δεις τον κόσμο με… άλλο μάτι.

Μια στάση ακόμη! Ποιο είναι το ιδανικό μέρος για να «χαθείς»; Τα στενά στο Μοναστηράκι, ανάμεσα σε μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια, καφέ, φαγάδικα και παλαιοπωλεία. Μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα και μελωδίες είναι ο ακριβέστερος χάρτης για να φτάσεις εκεί ακριβώς που θέλεις.
Υ.Γ Στην βόλτα σου στο κέντρο δεν θέλω να ανοίξεις GPS, ακολούθησε το πλήθος και τις αισθήσεις σου και θα βρεθείς στο πιο όμορφο σοκάκι.

https://www.instagram.com/p/B0kpDlrIOR0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τα Αναφιώτικα και η Πλάκα, όπως λέω εγώ, είναι για λίγο πιο «ρομαντικές ψυχές»-αλλά μην το πεις παραέξω- γιατί οι πιο «σκληροί» που ωστόσο βγαίνουν διαρκώς εκεί δεν θα το παραδεχτούν ποτέ.
Στα Αναφιώτικα και στην Πλάκα θα μεταφερθείς σίγουρα σε μία άλλη εποχή, σε ονειρεμένες γειτονιές, θα ακούσεις ιστορίες αγάπης, θα πιάσεις στην ατμόσφαιρα ρομαντικά βλέμματα και πρόσωπα που φλερτάρουν. Βλέποντας τα ζευγάρια να περνούν πιασμένα χέρι- χέρι θα σιγουρευτείς για όλα τα παραπάνω.

Μια τελευταία στάση! Για λίγη ξεκούραση πριν τον γυρισμό στο σπίτι θα κάτσεις σε κάποιο σκαλάκι στο προαύλιο κάποιου χώρου πολιτισμού ή μουσείου που θα βρεις στην πολυπόθητη «Συνοικία των Θεών» στην Πλάκα!

Κάπως έτσι θα κυλίσει η βόλτα σου στο κέντρο της Αθήνας, θα γοητευτείς, θα δεις πράγματα που πουθενά αλλού δεν βλέπεις και ακόμα και αν σε κουράζει πού και πού η βαβούρα του κέντρου, υπάρχουν και οι στιγμές που θα το λατρέψεις και σίγουρα δεν θα μείνεις στη μια μόνο «επίσκεψή» σου εκεί!

https://www.instagram.com/p/BYnyG9hD_jF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες στην gallery τις καλύτερες φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας που βρήκαμε για σένα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved