6 teen ταινίες που πρέπει να έχεις δει μέχρι να ενηλικιωθείς

Θα ενθουσιαστείς με κάποιες που ίσως δεν έχεις δει.

Ας μη γελιόμαστε. Η εφηβεία είναι μια δύσκολη περίοδος στη ζωή σου. Αρχίζεις και μεγαλώνεις γρήγορα, αλλάζει το σώμα σου, έχεις ξεσπάσματα, πρέπει να αποφασίσεις τι θα σπουδάσεις και οι σχολικές υποχρεώσεις αυξάνονται αρκετά. Σαν πολλά δε μαζεύτηκαν;

Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχεις ως έφηβη θα πρέπει να υπάρχει και ελεύθερος χρόνος για να αποφορτίζεσαι. Και τι πιο ωραία ασχολία από το να βλέπεις ταινίες όταν δεν έχεις διάβασμα. Ειδικά τώρα που έρχεται σιγά σιγά το φθινόπωρο και θα αρχίσουν οι βροχές δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι στο άνετο κρεβατάκι σου αγκαλιά με τα ποπ κορν και να απολαμβάνεις μια ταινία.

Εμείς σου προτείνουμε παρακάτω 6 teen ταινίες που ταιριάζουν απόλυτα με την ηλικία σου και αν δεν έχεις δει πρέπει να το κάνεις επειγόντως. Κι αν δε θες να είσαι μόνη σου, οργάνωσε ένα movie night με τις φίλες σου και περάστε το πιο υπέροχο Σαββατόβραδο παρέα.

Booksmart (2019)

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε δύο αριστούχες μαθήτριες και κολλητές φίλες (Beanie Feldstein & Kaitlyn Dever) που πρόκειται να αποφοιτήσουν από το λύκειο, όμως συνειδητοποιούν ότι πέρα από το να είναι απερίσπαστα αφοσιωμένες στις σχολικές τους υποχρεώσεις δεν θα έβλαπτε να χαλαρώνουν λιγάκι πότε πότε. Αποφασισμένες να μην υπομείνουν άλλο τα πειράγματα των συνομηλίκων τους, τα κορίτσια σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν μέσα σε μία νύχτα όσες ευκαιρίες για διασκέδαση άφησαν να παρέλθουν ανεκμετάλλευτες εδώ και τέσσερα χρόνια.



High School Musical (2006)

Το High School Musician της Disney μάς έκανε να τρελαθούμε με τη Vanessa Hudgens και τον Zac Efron. Το αστέρι του μπάσκετ Troy Bolton έχει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Να παραμείνει ο εαυτός του ή να συνεχίσει να είναι ο άνθρωπος που είναι την ώρα που μια νέα συμμαθήτριά του προσπαθεί να τον πάρει μαζί της στην audition για το musical του σχολείου.



Stuck in love (2012)

Ο δημοφιλής συγγραφέας Μπιλ Μπόργκενς δυσκολεύεται να ξεπεράσει το διαζύγιό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εμπνευστεί καθόλου. Παρά το χρόνο που έχει περάσει, αψηφά όλα τα άλλα γύρω του και γίνεται εμμονικός προκειμένου να ξανακερδίσει την πρώην γυναίκα του. Περνά το χρόνο του παρακολουθώντας τη ζωή αυτής και του νέου συζύγου της. Τα παιδιά του, όμως, που ζουν μαζί του και ακολουθούν το επάγγελμά του, επηρεάζονται αρκετά και σύντομα αποκτούν προβλήματα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.



The Perfect Date (2019)

Όλα ξεκινoύν όταν ο Brooks Rattigan, τον οποίο υποδύεται ο γοητευτικός Noah Centineo, αποφασίζει να δημιουργήσει μια εφαρμογή dating, μέσω της οποίας θα μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται ώστε να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του Yale και να γίνει μέλος της ελίτ της πόλης του. Ο πρωταγωνιστής βλέπει τον εαυτό του να μετατρέπεται από έναν πωλητή σε fast food σε ένα μέλος μιας διαφορετικής κοινωνίας.



Five Feet Apart (2019)

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την 17χρονη Stella Grant, η οποία πάσχει από κυστική ίνωση και έτσι έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στα νοσοκομεία. Όταν γνωρίζει τον γοητευτικό Will Newman, ο οποίος πάσχει από την ίδια ασθένεια, αμέσως έρχονται κοντά, όμως θα εξαναγκαστούν να παραμείνουν σε απόσταση εξαιτίας της θεραπείας του Will, ο οποίος θα αντιδράσει έντονα απέναντι σε αυτή την εξέλιξη και έτσι η Stella θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.



Shazam! (2019)

Όλοι έχουμε έναν σούπερ ήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται λίγη μαγεία για τον αναδείξουμε. Στην περίπτωση του Billy Batson, το μόνο που χρειάζεται είναι να φωνάξει τη λέξη SHAZAM!. Αυτό το 14χρόνο υιοθετημένο παιδί μπορεί να μεταμορφώνεται στον ενήλικο σούπερ ήρωα Shazam, ύστερα από τη συνάντησή του με έναν αρχαίο μάγο. Αν και παραμένει παιδί μέσα στο καλογυμνασμένο κορμί του Shazam, ο Billy ξεφαντώνει με την ενήλικη εκδοχή του κάνοντας αυτό που θα έκανε κάθε έφηβος με σούπερ δυνάμεις: περνάει τέλεια! Μπορεί να πετάξει; Έχει όραση με ακτίνες X; Βγάζει κεραυνούς από τα χέρια του; Μπορεί να αποφύγει τα τεστ στο σχολείο; Ο Shazam θα δοκιμάσει τα όρια της αντοχής του με την απολαυστική απερισκεψία ενός παιδιού. Όμως, θα χρειαστεί να τιθασεύσει αυτές τις δυνάμεις γρήγορα, για να μπορέσει να πολεμήσει τις θανάσιμες δυνάμεις που ελέγχει ο Dr. Thaddeus Sivana.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved