Ιδέες δώρου για τη φίλη ή τη συμμαθήτρια

 Υπάρχουν πολλές όμορφες επιλογές που θα σε βγάλουν από το δίλημμα. 

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσύ δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις σε μία φίλη σου; Υπάρχουν πολλές όμορφες επιλογές που θα σε βγάλουν από το δίλημμα. Συνέχισε να διαβάζεις αν θες να τις ανακαλύψεις.

1. Σοκολάτες
Αγόρασε διαφορετικές σοκολάτες και φρόντισε να τις δέσεις με μία κορδέλα για ένα πιο ευπαρουσίαστο δώρο ή αγόρασέ της μία μεγάλη σοκολάτα, που μπορεί να κοστίζει λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, και κάνε τη φίλη σου να λιώσει από την τόσο γλυκιά σου κίνηση.
2. Το αγαπημένο της άρωμα
Αγόρασε το αγαπημένο της άρωμα ή αν δεν γνωρίζεις ποιο είναι, μπορείς να πάρεις ένα σετ δώρου με διάφορα αρωματάκια σε δείγματα ή σπρέι σώματος για να ανακαλύψει η ίδια την αγαπημένη της μυρωδιά.
3. Καλλυντικά
Μολύβια, κραγιόν, σκιές, μάσκαρα και με τόσα άλλα προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν για να διαλέξεις, μπορεί τελικά να πελαγώσεις. Μία πιο έξυπνη κίνηση είναι να κλείσεις ένα δωρεάν ραντεβού στη φίλη σου για μακιγιάζ και να της αγοράσεις μετά κάποιο προϊόν που της άρεσε.
4. Μανικιούρ/Πεντικιούρ
Κλείσε ένα ραντεβού για τη φίλη σου ή και για εσένα μαζί σε κάποιο σαλόνι ομορφιάς και κάνε το δώρο σου ξεχωριστό, αφού θα σου εξασφαλίσει και λίγο περισσότερο χρόνο μαζί της, ενώ μπορείτε να κάνετε και ταιριαστά σχέδια στα νύχια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved