«Tall Girl»: H ταινία που θα σε κάνει να δεις τα πράγματα από… ψηλά

Αυτή η εφηβική comedy σίγουρα είναι αυτό που περιμένεις να δεις.

Και ποιος δεν έχει έρθει αντιμέτωπος με αρνητικά σχόλια συμμαθητών; Όλοι μας έχουμε γίνει τουλάχιστον μια φορά «στόχοι» κάποιου καλοπροαίρετου αστείου στον διάδρομο του σχολείου μας, που εν τέλει όμως δεν είναι και τόσο αστείο για μας ή έχουμε υποστεί τον εμπαιγμό εκείνης της όμορφης και «μέσα σε όλα» συμμαθήτριάς μας.

Αυτά είναι τα συνηθισμένα σε μια κλασική μέρα στο σχολείο. Το κακό είναι ότι μπορεί να σχολιαστείς για το τι χρώμα είναι η μπλούζα σου, μέχρι και για το χτένισμα των μαλλιών σου, κοινώς για το ο,τιδήποτε! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αυτή η ταινία που έχουμε να σου προτείνουμε θα γίνει και η αγαπημένη σου!

Μιλάμε για την κωμωδία «Tall Girl» που θέτει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα παραπάνω που αναφέρονται. Η πρωταγωνίστριά μας Jodi (Ava Michelle), ξεχωρίζει λόγω του ύψους της, αφού είναι το πιο ψηλό κορίτσι στο σχολείο της και είναι αναγκασμένη διαρκώς να ακούει τα σχόλια των συμμαθητών της.

Όσο περνάει ο καιρός-ενώ νιώθει άσχημα με τον εαυτό της- αποφασίζει να δει με χιούμορ την κατάσταση και να αγνοήσει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται. Νιώθει αυτοπεποίθηση και αποφασίζει να προσεγγίσει το αγόρι που της αρέσει, τον Stig (Luke Eisner).
Θα καταλήξει όμως ευτυχισμένη με εκείνον που αγαπά ή θα παγιδευτεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο πριν καν το καταλάβει; Θα μάθουμε σίγουρα μόλις δούμε την ταινία «Tall Girl» που κάνει την πρεμιέρα της στις 13 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix.

Δες το trailer της ταινίας εδώ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved