10 life quotes για να «παλέψεις» τη φετινή σχολική χρονιά

Quotes για το Instagram, αλλά και για σένα την ίδια που πρέπει να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα.

Η νέα σχολική χρονιά μόλις άρχισε και σίγουρα έχει το σασπενς της. Νέοι καθηγητές, νέοι συμμαθητές, νέα μαθήματα, νέες απαιτήσεις και γενικά νέες προκλήσεις. Με λίγα λόγια, μια νέα πραγματικότητα ξεδιπλώνεται μπροστά σου και εσύ καλείσαι να τα βάλεις όλα σε μία σειρά και να τα αντιμετωπίσεις. Κομματάκι δύσκολο φαίνεται αυτό, αλλά για όλα υπάρχει τρόπος.

Και μέσα σε όλα αυτά είναι και η εφηβεία, τα ξεσπάσματα, οι διαφωνίες με τους γονείς σου, οι σχέσεις με τις φίλες ή το αγόρι σου. Είναι πολλές οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Κατ’ αρχάς, καλό είναι να φτιάξεις ένα καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο θα σε βοηθήσει να είσαι πάντα οργανωμένη και να μη σε πιάνει πανικός με το παραμικρό.

Για να σε βοηθήσουμε και εμείς εδώ από το teenqueen βρήκαμε και σκεφτήκαμε μερικά life quotes, τα οποία θα σου δώσουν δύναμη και κουράγιο να αντιμετωπίσεις τη νέα σχολική καθημερινότητα.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 10 life quotes, τα οποία μπορείς να έχεις σαν οδηγό στην καθημερινότητά σου, αλλά και να τα χρησιμοποιήσεις στα post που κάνεις στο Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved