«Joker»: Ο μεγάλος εχθρός του Μπάτμαν επιστρέφει και το τρέιλερ είναι ο ορισμός του dark (SPOILERS)

Ο Joaquin Phoenix είναι ο νέος Joker 

Η ταινία του Joker είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι και η αγωνία μέχρι την πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου κορυφώνεται! Η DC Comics αποφάσισε να μας αποτρελάνει με το trailer της ταινίας.

Τον ρόλο του Joker, αναλαμβάνει να ενσαρκώσει αυτή τη φορά ο Joaquin Phoenix και όπως φαίνεται από το trailer, θα είναι ο καλύτερος Joker που έχει περάσει από τη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Todd Phillips, αλλά δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το αν θα δούμε και τον Βatman σε κάποια σκηνή της ταινίας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ταινία αυτή θα εστιάσει στη ζωή του πρωταγωνιστή, τη φυσιογνωμία που υπάρχει δίπλα από τον όρο «πρίγκιπας του εγκλήματος».



***Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ SPOILERS! ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ, ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ***

Λίγα λόγια για το story της ταινίας «Joker»
Η ιστορία πιθανολογείται πως εκτυλίσσεται στην Γκόθαμ του 1981, μια πόλη άκρως εγκληματική. Ο ήρωάς μας, ο Joker, με όνομα Άρθουρ Φλεκ εργάζεται σε ένα πρακτορείο καλλιτεχνών ως κλόουν.

Πρόκειται για έναν αποτυχημένο stand up comedian -με όραμα όμως κάποια στιγμή να γίνει ένας επιτυχημένος stand-up κωμικός- που οδηγείται σταδιακά στην παραφροσύνη, σε έναν κόσμο γεμάτο σκληρότητα και έγκλημα. Να υπογραμμίσουμε, επίσης, πως ο Φλεκ πάσχει από κάποια σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και παρακολουθείται από κοινωνική λειτουργό.


Πώς συνδέονται οι ιστορίες του Joker και του Batman;
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «WE GOT THIS COVERED» δύο από τα must highlights της ταινίας, έχουν ως εξής:
Highlight #no1. Ο Φλεκ συντηρεί τη μητέρα του (επίσης ψυχικά ασταθής), η οποία εργαζόταν στο παρελθόν ως οικονόμος στους γονείς του Μπρους Γουέιν του γνωστού μας Batman.
Highlight #no2. Μέσα από γράμματα ο Φλεκ ανακαλύπτει ότι η μητέρα του διατηρούσε κρυφή σχέση με τον μπαμπά Γουέιν, αποκάλυψη που τον σοκάρει, και εμάς φυσικά. Αυτό σημαίνει ενδεχομένως πως υπάρχει και αδερφική σχέση μεταξύ εκείνου και του Batman; Βρε λες;

Η αρχή της μετάλλαξης του Φλεκ σε
Joker

Μια σειρά ατυχών συμβάντων, οδηγούν τον Φλεκ σε «αδιέξοδο» και η «μετάλλαξή» του σε Joker θεωρείται μονόδρομος! Η αστυνομία βάζει στο στόχαστρο τον Φλεκ μετά από τη συμμετοχή του σε ένα κωμικό πρόγραμμα με εξελίξεις μη αναμενόμενες και σοκαριστικότερη όλων τη δολοφονία τριών αντρών σε έναν συρμό του μετρό.

Ο Φλεκ εν τέλει στην προσπάθειά του να μάθει την αλήθεια που του κρύβει η μητέρα του και μετά τις διάφορες αποκαλύψεις, οδηγείται σε παράνοια και εκφράζει πια φανερά τις δολοφονικές του τάσεις. Έτσι, γεννιέται η φιγούρα του Joker μέσω του οποίου αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από όσους τον έχουν αδικήσει. Στην πορεία της ταινίας οι επιλογές του πρωταγωνιστή θα τον οδηγήσουν στο θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου του Μπάτμαν και έτσι ξεκινά η διαμάχη τους και η αιώνια έχθρα τους.

https://www.instagram.com/p/B1tpCiGBv1Z/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved