«Elite»: Μάθε πότε επιστρέφει η ισπανική σειρά που μας έκανε να κολλήσουμε

Η 2η σεζόν της ισπανικής σειράς «Elite» επιστρέφει σύντομα 

Elite! Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα είναι διαθέσιμη από 6 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix και επιστρέφει δυναμικά με 8 επεισόδια και νέα πρόσωπα στην υπόθεση της σειράς.

Τι είδαμε στην 1η σεζόν
Τρεις μαθητές της εργατικής τάξης, μετά από έναν σεισμό που καταστρέφει το σχολείο τους, κερδίζουν μια υποτροφία σε ένα ιδιωτικό σχολείο.
Το σχολείο αυτό είναι το Las Encinas και οι μαθητές που φοιτούν εκεί είναι παιδιά πλουσίων. Η συνύπαρξη ανάμεσα σρτα παιδιά της εργατικής τάξης με τα πλουσιόπαιδα, φαίνεται να μην πάει και πολύ καλά με αποκορύφωμα την δολοφονία μίας μαθήτριας. Το επίκεντρο της σειράς είναι η εξιχνίαση αυτής της δολοφονίας παράλληλα όμως θέτει και κύρια ζητήματα που απασχολούν τους εφήβους όπως την διαφορετικότητα μεταξύ των ατόμων, τις σεξουαλικές τους αναζητήσεις και τα ναρκωτικά.

Οι κοινωνικές διακρίσεις είναι το κύριο μέλημα των σεναριογράφων δηλαδή η απόσταση που χωρίζει τα φτωχά παιδιά από την ελίτ.
Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, μια αστυνομικός, αναλαμβάνει την εξιχνίαση της δολοφονίας της μαθήτριας του Las Encinas, ανακρίνει συμμαθητές και φίλους. Παρακολουθούμε βήμα-βήμα τα γεγονότα που οδήγησαν στον φόνο και το μυστήριο κορυφώνεται. Όπως συμβαίνει στις περισσότερες δολοφονίες, έτσι και σε αυτή, οι υποψίες στρέφονται σε παραπάνω από έναν ύποπτο.



Στη σειρά κάποια πρόσωπα κάπου τα έχεις ξαναδεί

Σου λέει κάτι μήπως η σειρά «La casa de papel»; Φυσικά και σου λέει πολλά! Τα κοινά τους είναι, πέραν της Ισπανικής παραγωγής τους, ότι και τα δύο πρόσωπα που έχεις λατρέψει από το La casa, ο Ρίο και ο Ντένβερ πια δεν είναι ληστές αλλά δύο από τους μαθητές στο ακριβότερο ισπανικό σχολείο μόνο για την Ελίτ. Η σειρά «La Casa de papel» ήρθε σίγουρα για να ανεβάσει σε κατάταξη όλες τις ισπανικές σειρές και τα κατάφερε!

Η δεύτερη σεζον του «Elite» επιστρέφει στο Netflix

Τα κύρια θέματα της σειράς εξακολουθούν να είναι τα ναρκωτικά, το σεξ, τα ψέματα μεταξύ φίλων και ερωτικών συντρόφων οι απειλές και οι κόντρες μεταξύ όλων! Το Netflix δεν μας άφησε και πολλά περιθώρια από το τέλος της πρώτης σεζόν και ανέβασε το trailer της δεύτερης σεζόν, αφήνοντας μας σε αγωνία για το τι ακριβώς θα συμβεί!

https://www.instagram.com/tv/B1YvacvFJnj/

Θυμάσαι τον Miguel Bernardeau; Ποιος είναι ο Miguel Bernardeau που σίγουρα έχεις προσέξει στο Elite;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved