Good Boys: Η νέα ταινία που σπάει κάθε ρεκόρ με τα τρία 12χρονα αγόρια που εντυπωσιάζουν

Μήπως αυτή η παρέα θυμίζει και σε εσένα την παρέα των αγοριών του ‘’Stranger Things’’;

Η καινούρια Κωμωδία «Good boys» με πρωταγωνιστές τρία αγόρια της έκτης δημοτικού κατάφερε και έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού προβλήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή 16 Αυγούστου και είναι η νούμερο ένα ταινίαστο box officeστις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε η ταινία «έκοψε» τουλάχιστον 20 εκατομμύρια εισητήρια.

Λίγα λόγια για το story: Η παρέα των τριών αγοριών (ο Max, ο Lucas και ο Thor) θα σου θυμίσει την παρέα των πρωταγωνιστών Stranger Things; Είναι χαρακτηριστικές κάποιες σκηνές και κάποιες ατάκες που θα σου φέρουν στο μυαλό της αγαπημένη σου σειρά. Και εξηγούμαστε: Το πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό είναι η αγάπη για το άγνωστο και την περιπέτεια, αν και σε αυτή τη ταινία επικρατεί το κωμικό μυστήριο σε αντίθεση με το Stranger Things.



Κι όχι μόνο! Oι βόλτες με τα ποδήλατα και οι «όρκοι φιλίας» μεταξύ της παρέας θα σε βάλουν σε σκέψεις για τις ομοιότητες που μπορεί να έχουν αυτές οι δύο παραγωγές. Μήπως να σκεφτούμε το ενδεχόμενο ότι βρήκαν το μυστικό της επιτυχίας της αγαπημένης μας σειράς και θέλησαν να το χρησιμοποιήσουν και εκείνοι; Πάντως ό,τι και να έκαναν το έκαναν καλά αν κρίνουμε από την επιτυχία της ταινίας.



Δες τα παραπάνω τα τρέιλερ και στην photo gallery σου αποκαλύπτουμε ακόμα περισσότερα μυστικά.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved