«Game of Thrones»: O Jon Snow αποκαλύπτει το πράγμα που «μίσησε» στη σειρά

Και για τι παραπονιόταν η Emilia Clarke (Daenerys Targaryen)

Η πίκρα που μας άφησε η τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι ανείπωτη κι όσος καιρός και να περάσει δεν παύει να μας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που κάπως αναφέρεται το όνομα της σειράς. Άλλωστε, ήμασταν τόσο πιστοί και πορωμένοι fans που, ναι, ο πήχης ήταν πολύ ψηλά, αλλά όχι αυθαίρετα. Η παραγωγή ήταν τόσο εξαιρετική μέχρι και την έκτη σεζόν, που δε γινόταν να μην παρατηρήσεις ότι από την 7η κάτι άρχισε να αλλάζει.

Η πλοκή άρχισε να «τρέχει» τόσο γρήγορα για να προλάβει να τα χωρέσει όλα, φτάνοντας, τελικά, σε μία 8η σεζόν και έξι επεισόδια που καμία σχέση δεν είχαν με αυτά που μας είχαν «υποσχεθεί» οι σεναριογράφοι μέχρι εκείνο το σημείο. Το έντονα επικό στοιχείο της σειράς χάθηκε κι οι χαρακτήρες δεν είχαν καμία εξέλιξη. Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς έχει αυτήν τη στιγμή 4,2 στο iMDB -που ποιος να σου το έλεγε πριν μερικά χρόνια, ότι θα έβλεπες τέτοια ήττα;

Τώρα, τρεις μήνες μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ο Jon Snow aka Kit Harington μίλησε στο Hollywood Reporter κι αποκάλυψε ποιο ήταν το πράγμα που «μισούσε» στη σειρά.

Διάβασέ το στην παρακάτω gallery.

Με ξεκάθαρη μεροληψία υπέρ των καλύτερων σεζόν του GoT, σου δίνουμε το βίντεο που ακολουθεί για να θυμηθείς τις στιγμές που άφησαν το κοινό speechless.




Διάβασε επίσης: Η Sophie Turner απαντά στο αν θα ξαναέκανε τη Sansa Stark στο «Game of Thrones»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved