Περίοδος: 4 σημάδια ότι η ροή είναι πολύ μεγάλη και κάτι πάει στραβά

Μην αμελήσεις τα σημάδια.

Τα περισσότερα κορίτσια κατά τη διάρκεια της περιόδου έχουν περίπου 2 ημέρες με πολύ μεγάλη ροή και αρκετούς πόνους. Και αυτές οι μέρες είναι ακόμα πιο δύσκολες. Το ξέρεις και εσύ πολύ καλά αυτό. Ωστόσο, αν παρατηρήσεις σε κάποια περίοδό σου ότι πηγαίνεις πολύ συχνά στην τουαλέτα για να αλλάξεις σερβιέτα ή ταμπόν και αυτό σου φαίνεται αρκετά αφύσικο, τότε πρέπει να δώσεις την πρέπουσα σημασία. Δεν είναι λύση να το αγνοήσεις. Και μάλιστα, καλό θα ήταν να απευθυνθείς στο γιατρό σου, ώστε να σου πει τι ακριβώς συμβαίνει.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 59% των γυναικών έχουν βιώσει περίοδο με περισσότερη ροή αίματος από το κανονικό. Οπότε, είναι κάτι που συμβαίνει και δεν πρέπει να το αμελούμε, όπως καταλαβαίνεις.

Η υπερβολική ροή αίματος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη ζωή σου, μπορεί να δημιουργήσει διάφορα προβλήματα υγείας, όπως εξάντληση, υπνηλία, αναιμία και γενικότερα να εξασθενήσει τον οργανισμό σου.

Στην παρακάτω gallery σου επισημαίνουμε τα 4 σημάδια που θα σου δείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την περίοδό σου και πρέπει αμέσως να επικοινωνήσεις με τον γυναικολόγο σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved