Teen Choice Awards 2019: Ποιοι πήραν την πρωτιά

Το κοινό μίλησε! Ψήφισαν και ανέδειξαν τις αγαπημένες τους ταινίες.

Η τελετή του Teen Choice Awards 2019, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Αυγούστου και για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο. Συγκεκριμένα, στην California στην Hermosa Beach, κοντά στην παραλία pier.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας (που αναδεικνύει τους αγαπημένους μουσικούς και ηθοποιούς, τις αγαπημένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές), γίνεται διαδικτυακά και μέρος των ψηφοφόρων είναι κυρίως άτομα από 13 ετών και πάνω.

Για εβδομάδες, οι fans ψηφίζουν μέσω των social media και, κάπως έτσι, αναδεικνύονται τα ονόματα που αγγίζουν την κορυφή.
Στο κόκκινο χαλί των Teen Choice Awards 2019 παρεβρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα του Hollywood, μερικά εκ των οποίων ήταν η Τaylor Swift και Sarah Hyland.

Εννοείται, πως η ταινία που απέσπασε τις περισσότερες ψήφους ήταν αυτή της Marvel, το Avengers: Endgame, με τον Robert Downey Jr και τη Scarlett Johansson να παίρνουν τα βραβεία καλύτερου και καλύτερης ηθοποιού αντίστοιχα (Αν μας ρωτάτε, ήταν σίγουρο πως θα ‘παίρναν την πρωτιά!).

Όσον αφορά στην επιλογή της καλύτερης καλοκαιρινής ταινίας -φυσικά- την κορυφή έπιασε ο αγαπημένος μας… «Spidey» με βραβείο στον Tom Holland και την ταινία Spider-Man: Far From Home. Βραβείο απέσπασε και η Zendaya, ως πρώτη επιλογή γυναικείου ρόλου στην ταινία αυτή.

Δες ακόμη στην Gallery για να μάθεις και για τα υπόλοιπα βραβεία







© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved