Η ευαισθητοποίηση του Leonardo Dicaprio για την Ελλάδα και το μήνυμά του στο Instagram

O Leonardo Dicaprio φαίνεται να προστατεύει το περιβάλλον. Εσύ ;

Ο αγαπημένος… (σε όλες μας) Leonardo Dicaprio μπορεί να είναι ένας γοητευτικότατος άντρας αλλά και ταυτόχρονα ένας ευαισθητοποιημένος άνθρωπος, όσον αφορά το περιβάλλον .

Ο σταρ του Hollywood εκπλήσσει το τελευταίο 24ωρο με το βίντεο που έχει μοιραστεί μαζί μας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αντί, λοιπόν, να ανεβάσει κάτι από κάποιο πολυτελές σκάφος ή κάποια παραλία, εκείνος επιλέγει να ποστάρει ένα βίντεο, εκπαιδευτικού περισσότερο περιεχομένου, και να ευαισθητοποιήσει το ασυνείδητο κοινό που πετά ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια τους στις θάλασσες. Συγκεκριμένα, το βίντεο αυτό αφορά τα πλαστικά σκευάσματα που ρίχνονται μέσα στις θάλασσες ή τα αφήνουν κάποιοι στις παραλίες έχοντας σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των υδάτων και της θαλάσσιας ζωής.


https://www.instagram.com/p/B0_PDBAFXcb/

Τι πρέπει να μάθουμε από όλο αυτό;
Όλοι μας πρέπει σιγά-σιγά να ευαισθητοποιηθούμε στα ζητήματα του πλανήτη μας και με κάθε τρόπο να τον προστατέψουμε! Περιόρισε τα πλαστικά σκευάσματα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου.

Πηγαίνοντας για το μπάνιο σου, λοιπόν, μην παραμελήσεις να πετάξεις τα μπουκάλια νερού ή τα ποτήρια του καφέ που έχεις στο τραπεζάκι δίπλα από την ξαπλώστρα σου.
Μάζεψέ τα και πέτα τα σε κάποιον από τους κάδους ανακύκλωσης. Κάνε μια καλή πράξη για το περιβάλλον και δώσε και εσύ σαν τον Leonardo Dicaprio το σωστό παράδειγμα και στις φίλες σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved