Do It Yourself: Πώς θα φτιάξεις τη δική σου κασετίνα

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις 

Τώρα που ανοίγουν τα σχολεία ξεκινάς να γράφεις την λίστα των απαραίτητων αγορών σου. Και φτάνεις στην κασετίνα σου. Για στάσου όμως... και την περσiνή τι θα την κάνεις; Πρακτική κασετίνα, αλλά την έχεις βαρεθεί!

Ε και τι έγινε; Έχουμε την λύση που έψαχνες. Από την μία θα ανανεώσεις την παλιά σου κασετίνα και από την άλλη θα εξασκήσεις τις χειρωνακτικές σου δεξιότητες! Εύκολα και γρήγορα με υλικά που δεν πάει το μυαλό σου, μπορείς να φτιάξεις την πιο σούπερ κασετίνα.

Γιατί πολύ απλά θα είναι όπως ακριβώς τη θες εσύ.

Ξέχνα τις βαρετές και συνηθισμένες κασετίνες γιατί η δική σου θα είναι ιδιαίτερη και χρειάζεσαι μόνο ένα ύφασμα σε ό,τι χρώμα εσύ θέλεις, ένα φερμουάρ και για να σε βγάλω από τον κόπο της ‘’υψηλής ραπτικής’’, μια κόλλα σιλικόνης. Τόσο απλά!

Για το ύφασμα που θα χρειαστείς μπορείς είτε να πάρεις μια παλιά σου μπλούζα, μαξιλαροθήκη ή οποιοδήποτε άλλο ύφασμα δεν χρησιμοποιείς πια. Αν αυτό δεν σου αρκεί, δοκίμασε να προμηθευτείς ένα ύφασμα της αρεσκείας σου από το ανάλογο κατάστημα και είσαι έτοιμη.

Αν θέλεις να παίξεις με τα σχέδια και τα ‘’μπιχλιμπίδια’’, χρησιμοποίησε χρώματα κατάλληλα για ζωγραφική πάνω σε ύφασμα, βάλε τις αγαπημένες σου κονκάρδες ή ακόμα και στόλισε το φερμουάρ με διάφορα διακοσμητικά κρεμαστά.

Στο βίντεο μπορείς να δεις βήμα- βήμα πώς θα φτιάξεις την κασετίνα σου .



Διάβασε επίσης: DIY: Φτιάξε διαβήτη με μολύβια και ξύστρα από σπιρτόκουτα για το σχολείοDIY: Φτιάξε διαβήτη με μολύβια και ξύστρα από σπιρτόκουτα για το σχολείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved