Το καλύτερο brunch είναι με φίλες στο σπίτι κι αυτός είναι ο τρόπος να το κάνεις

Γιατί να βγεις έξω για brunch όταν μπορείς να φτιάξεις σπίτι σου

Είναι πρωί, υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές δεν έχεις και σκέφτεσαι πώςς θα περάσεις αυτό το υπέροχα ξέγνοιαστο πρωινό σου.

Η κοιλιά σου, σαν να ξεκινά να γουργουρίζει αλλά εσύ ακόμη χουζουρεύεις και δεν είσαι σίγουρη αν θες να βγεις για πρωινό ή να κάτσεις σπίτι να λιώσεις στο κρεβάτι βλέποντας Netflix δίχως αύριο.

Χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η κολλητή σου! Σου λέει να πάτε έξω για brunch αλλά εσύ έχεις τους ενδοιασμούς σου. Και εκεί έρχεται η μεγάλη ιδέα… «Θα φτιάξουμε εδώ πρωινό, φέρε καφέ και ξεκινάω τις ετοιμασίες».


via GIPHY



Αυτή η τάση, η νέα μόδα που έχει βαφτιστεί «brunch» αν το καλοσκεφτείς είναι τόσο εύκολο να γίνει στο σπίτι. Τι είναι; Pancake, αυγά, μπέικον, τυρί, λίγη ντομάτα (να του δώσει και μια extra δροσιά), κάποιο κρουασάν ή μια φέτα κέικ και είναι έτοιμα. Αν έχεις, δε, και φρούτα ακόμη καλύτερα!

Μην ξεχνάς ότι τώρα τελευταία έχει γίνει της μόδας και το γιαούρτι με βρόμη-μέλι και φρούτα (για μένα πολύ καλώς και έγινε, γιατί και οι υγιεινές επιλογές έχουν δικαίωμα στις δελεαστικές εναλλακτικές του πρωινού μας). Θρεπτικά, γευστικότατα και χορταστικά.


via GIPHY



Δηλαδή μιλάμε για υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο σου και ο χρόνος προετοιμασίες είναι… μηδαμινός! Αντί λοιπόν να βγεις έξω για πρωινό, φώναξε τις φίλες σου και απολαύστε το στο σπίτι, πιο άνετα, πιο οικονομικά

Υ.γ: Βγάλε επιτέλους την master chef που κρύβεις μέσα σου! Μην καταπιέζεις άλλο αυτό σου το χάρισμα… Ο χρυσός σκούφος σου ανήκει δικαιωματικά!

Δες στην Gallery τα καλύτερα brunch και φτιάξε τα δικά σου.


via GIPHY


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved