Back to school! Τα καλύτερα quotes για την επιστροφή στο σχολείο

Ήρθε η ώρα που όλοι… (δεν) περιμέναμε.

Και ναι ήρθε αυτή η ώρα, που γυρνάς στο σχολείο και σου λείπει τόσο πολύ το καλοκαιράκι. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
Δεν υπάρχει τρόπος να το διαχειριστείς αυτό το κακό που σου συμβαίνει αλλά τι να κάνουμε τώρα, πρέπει να το αποδεχθείς και να πας παρακάτω. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο άσχημα, αφού θα ξανά δεις όλους τους φίλους σου μαζεμένους στην ίδια τάξη, θα κάνετε τις πλάκες σας, θα ξεκινήσεις τις σχολικές δραστηριότητες που θα κλέβουν λίγο από το χρόνο σου και μην κρυβόμαστε, θα κάνεις και τα ψώνια της χρονιάς, εκείνα τα τέλεια τετράδια, τα στυλό με τα ροζ πούπουλα και τα διάφορα χρώματα και εννοείται πως θα ανανεώσεις και την γκαρνταρόμπα σου. Δεν γίνεται αλλιώς, άλλωστε, αφού σαν σωστή teen queen πάντα τραβάς τα βλέμματα πάνω σου!

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσει και αυτή η χρονιά πριν καν το καταλάβεις, εσύ μόνο πρέπει να το αντιμετωπίσεις με χιούμορ και παρακάτω σου έχουμε μερικά quotes που θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα σε κάνουν να τα δεις όλα από την θετική τους πλευρά.

Διάβασε στη Gallery τα quotes που έχουμε ετοιμάσει για σένα.
Δες το βίντεο και πάρε ιδέες για τα σχολικά σου ψώνια.




via GIPHY


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved